Alfafar ja té premiats per a la Gala de l'Esport 2021

  • En aquesta edició s'han establert quatre categories noves, millor promesa, millor empresa o entitat, esportista de l'any i menció honorífica.
  • Els guardonats són Julia Martínez, la Penya Valencianista d’Alfafar, Mario Ruiz i les joves Belén González, Laura Pérez i Lucía Calero.
  • La cerimònia tindrà lloc el proper divendres 19 de novembre, a partir de les 19:30 horas en el Complejo Deportivo Municipal.

Alfafar, 16/11/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Esports, celebrarà el proper divendres 19 de novembre, a partir de les 19:30 hores, la Gala d'Esport 2021 en el Complejo Deportivo Municipal. En aquesta cerimònia el consistori i la ciutadania reconeixen la trajectòria d'esportistes de Alfafar i posen en valor les activitats realitzades durant l'any per les diferents entitats esportives del municipi.

En aquesta edició s'han establert noves bases que afavoreixen la participació de la ciutadania, ja que s'ha obert la proposta de candidats per a premis de forma pública. Més, s'han establert quatre noves categories: millor promesa, millor empresa, associació o club que fomenti l'esport, esportista de l'any i menció honorífica.

En aquesta edició, es premiarà Julia Martínez, com a millor promesa; a la Penya Valencianista d’Alfafar, com a entitat que fomenta l'esport; a Mario Ruiz, com a esportista de l'any, ia les joves Belén González, Laura Pérez i Lucía Calero en menció honorífica.

Desde l’Ajuntament, el regidor d'Esports, Eduardo Grau, ha explicat que estan “molt contents amb la il·lusió i l'obertura que aquest nou format ha suposat per la gala”. Grau assegura que “tenim una gran sort de gaudir d'un gran nombre d'esportistes joves, tal com es veuen als premiats, i de associacions i clubs que fomenten l'esport a Alfafar”.

En valoració respecte al nou format i l'evolució de l'esport al municipi, el regidor assegura que "el creixement de totes les disciplines és palpable en la diversitat dʻesports que han estat premiats", i esperem que l'any vinent es presentin moltes més candidatures”.

Tota la ciutadania d´Alfafar està convidada a participar-hi en aquesta gala, a què també assistiran l'alcalde, Juan Ramón Adsuara, el regidor d'Esports, Eduardo Grau, i altres membres de la corporació municipal.

A través d'aquesta iniciativa, l’Ajuntament cerca destacar la importància de la pràctica esportiva en què es fomenta el desenvolupament de valors com lesforç, la superació personal i el treball a equip.

Alfafar ja té premiats per a la Gala de l’Esport 2021

  • En esta edició s’han establit quatre noves categories, millor promesa, millor empresa o entitat, esportista de l’any i menció honorífica.
  • Els guardonats són Julia Martínez, la Penya Valencianista d’Alfafar, Mario Ruiz i les joves Belén González, Laura Pérez i Lucía Calero.
  • La cerimònia tindrà lloc divendres que ve 19 de novembre, a partir de les 19.30 hores en el Complex Esportiu Municipal.

Alfafar, 16/11/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d’Esports, celebrarà divendres que ve 19 de novembre, a partir de les 19.30 hores, la Gala d’Esport 2021 en el Complex Esportiu Municipal. En esta cerimònia el consistori i la ciutadania reconeixen la trajectòria d’esportistes d’Alfafar i valoren les activitats acomplides durant l’any per les diferents entitats esportives del municipi.

En esta edició s’han establit noves bases que afavoreixen la participació de la ciutadania, ja que s’ha obert la proposta de candidats per a premis de manera pública. A més, s’han establit quatre noves categories: millor promesa, millor empresa, associació o club que fomente l’esport, esportista de l’any i menció honorífica.

En esta edició, es premiarà a Julia Martínez, com a millor promesa; a la Penya Valencianista d’Alfafar, com a entitat que fomenta l’esport; a Mario Ruiz, com a esportista de l’any, i a les joves Belén González, Laura Pérez i Lucía Calero en menció honorífica.

Des de l’Ajuntament, el regidor d’Esports, Eduardo Grau, ha explicat que estan “molt contents amb la il·lusió i l’obertura que este nou format ha suposat per a la gala”. Grau assegura que “tenim a gran sort de gaudir d’un gran nombre d’esportistes joves, tal com es veuen en els premiats, i d’associacions i clubs que fomenten l’esport a Alfafar”.

En valoració respecte al nou format i l’evolució de l’esport en el municipi, el regidor assegura que “el creixement de totes les disciplines és palpable en la diversitat d’esports que han sigut premiats, i esperem que l’any que ve es presenten moltes més candidatures”.

Tota la ciutadania d’Alfafar està convidada a participar en esta gala, a la qual també assistiran l’alcalde, Juan Ramón Adsuara, el regidor d’Esports, Eduardo Grau, i altres membres de la corporació municipal.

A través d'aquesta iniciativa, l’Ajuntament cerca destacar la importància de la pràctica esportiva en la qual es fomenta el desenvolupament de valors com l’esforç, la superació personal i el treball en equip.