Alfafar presenta el seu ambiciós pla per a la ciutat de el futur

  • Divendres passat es va presentar a l'equip de govern i a tots els tècnics de l'consistori el Pla Estratègic Municipal Alfafar 2030.
  • A l'acte també es van oferir conferències al voltant de les necessitats municipals detectades en extenses enquestes públiques realitzades les últimes setmanes.

Alfafar, 27/09/2021

L’Ajuntament d’Alfafar ha desarrollado un Plan Estratégico Municipal Alfafar 2030 que ha estat presentat a el personal tècnic i a l'equip de govern en una convenció municipal. al acte, l'alcalde Juan Ramón Adsuara ha realitzat un balanç de el desenvolupament de la pandèmia i la necessitat d'impulsar-a el futur.

La presentació de el pla estratègic, que porta per lema "Alfafar ciutat de persones", va estar acompanyada per una sèrie de conferències que aclareixen les necessitats municipals detectades en unes extenses enquestes que es van conduir en les últimes setmanes.

A l'acte van assistir tant els caps d'àrea de l'Ajuntament d'Alfafar com els regidors de l'equip de govern.

Pla Estratègic Municipal Alfafar 2030

El Pla Estratègic Municipal Alfafar 2030 s'encarrega d'alinear totes les estratègies sectorials de l'Ajuntament i fixar un horitzó comú en base a cinc eixos generals. Alfafar 2030, després d'analitzar la seva situació actual, fixa un full de ruta amb la qual assolir els seus objectius estratègics.

Com a part de l'compromís de Alfafar per la inclusió de totes les persones, un desenvolupament eficaç i sostenible i la posada en valor de la participació transversal i interdepartamental, una de les principals línies d'actuació és la de informació i sensibilització ciutadana, administratiu, associativa i governamental.

Per a Juan Ramón Adsuara, alcalde de l' municipi, “Alfafar 2030, és la nostra aposta per una ciutat de persones, és la nostra aposta per deixar per escrit en una estratègia clara el que volem que sigui aquest municipi i el que no volem que sigui. "

Alfafar presenta el seu ambiciós pla per a la ciutat del futur

  • Divendres passat es va presentar a l’equip de govern i a tots els tècnics del consistori el Pla Estratègic Municipal Alfafar 2030.
  • En l’acte també es van oferir conferències al voltant de les necessitats municipals detectades en extenses enquestes públiques realitzades les últimes setmanes.

Alfafar, 27/09/2021

L’Ajuntament d’Alfafar ha desenvolupat un Pla Estratègic Municipal Alfafar 2030 que ha sigut presentat al personal tècnic i a l’equip de govern en una convenció municipal. En l’acte, l’alcalde Juan Ramón Adsuara ha realitzat un balanç del desenvolupament de la pandèmia i la necessitat d’impulsar-se al futur.

La presentació del pla estratègic, que porta per lema “Alfafar ciutat de persones”, va estar acompanyada per una sèrie de conferències que aclareixen les necessitats municipals detectades en unes extenses enquestes que es van conduir en les últimes setmanes.

A l’acte van assistir tant els caps d’àrea de l’Ajuntament d’Alfafar com els regidors de l’equip de govern.

Pla Estratègic Municipal Alfafar 2030

El Pla Estratègic Municipal Alfafar 2030 s’encarrega d’alinear totes les estratègies sectorials de l’Ajuntament i fixar un horitzó comú sobre la base de cinc eixos generals. Alfafar 2030, després d’analitzar la seua situació actual, fixa un full de ruta amb la qual aconseguir els seus objectius estratègics.

Com a part del compromís d’Alfafar per la inclusió de totes les persones, un desenvolupament eficaç i sostenible i la valoració de la participació transversal i interdepartamental, una de les principals línies d’actuació és la d’informació i sensibilització ciutadana, administratiu, associativa i governamental.

Per a Juan Ramón Adsuara, alcalde del municipi, “Alfafar 2030, és la nostra aposta per una ciutat de persones, és la nostra aposta per deixar per escrit en una estratègia clara el que volem que siga este municipi i el que no volem que siga.”

Amb la col·laboració de: