Alfafar prorroga el programa ‘Escoles d’Ocupació et Formem’

  • Les persones beneficiàries de el programa continuaran durant 12 mesos la seva formació teoricopràctica.
  • La pròrroga de el programa els permetrà obtenir un certificat de professionalitat de nivell 2.
  • 'Escoles d'Ocupació Et Formem' és un programa mixt d'ocupació i formació subvencionat per LABORA.

Alfafar, 10/05/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través d' seva Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha obtenido la prórroga del programa mixto de empleo y formación “Escoles d’Ocupació Et Formem – Ocupació és Futur” para el año 2021.

Durant el nou període, el alumnat continuarà la seva formació teoricopràctica, durant 12 mesos, per aconseguir un certificat de professionalitat de nivell 2 en l'especialitat de operacions auxiliars de serveis administratius i generals (ADGG0408).

Per a això, Alfafar rebrà un nova subvenció, de LABORA, Servei Valencià d'Ocupació i Formació, cofinanciado por el Fondo Social Europeo, que ascendeix a 241.358,40 euros, quantitat que es destinarà a mantenir la contractació de personal docent i el alumnat.

Aquesta pròrroga reconeix el Ajuntament d'Alfafar seu esforç per millorar la inserció laboral de persones que presenten especials dificultats per trobar una feina, així com de col·lectius vulnerables.

Que ve, las personas beneficiarias del programa ‘Et Formem – Ocupació és Futur’ concluirán el nivel 1 de l'certificat de professionalitat, després de superar els mòduls teòrics i desenvolupar les seves pràctiques en diferents àrees de l'Ajuntament d'Alfafar durant els últims sis mesos.

Amb la seva aposta pel desenvolupament de l' projecte "Escoles d'Ocupació Et Formem", L | Alfafar mostra la seva ferm compromís per la formació professional com a principal garantia per a la millora de l'ocupabilitat.

Alfafar prorroga el programa ‘Escoles d’Ocupació et Formem’

  • Les persones beneficiàries del programa continuaran durant 12 mesos la seua formació teoricopràctica.
  • La pròrroga del programa els permetrà obtindre un certificat de professionalitat de nivell 2.
  • ‘Escoles d’Ocupació Et Formem’ és un programa mixt d’ocupació i formació subvencionat per LABORA.

Alfafar, 10/05/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha obtingut la pròrroga del programa mixt d’ocupació i formació “Escoles d’Ocupació Et Formem – Ocupació és Futur” per a l’any 2021.

Durant el nou període, l’alumnat continuarà la seua formació teoricopràctica, durant 12 mesos, per a aconseguir un certificat de professionalitat de nivell 2 en l’especialitat d’operacions auxiliars de serveis administratius i generals (ADGG0408).

Per a això, Alfafar rebrà una nova subvenció, de LABORA, Servei Valencià d’Ocupació i Formació, cofinançat pel Fons Social Europeu, que ascendix a 241.358,40 euros, quantitat que es destinarà a mantindre la contractació del personal docent i l’alumnat.

Esta pròrroga reconeix a l’Ajuntament d’Alfafar el seu esforç per millorar la inserció laboral de persones que presenten especials dificultats per a trobar una ocupació, així com de col·lectius vulnerables.

Pròximament, les persones beneficiàries del programa ‘Et Formem – Ocupació és Futur’ conclouran el nivell 1 del certificat de professionalitat, després de superar els mòduls teòrics i desenvolupar les seues pràctiques en diferents àrees de l’Ajuntament d’Alfafar durant els últims sis mesos.

Amb la seua aposta pel desenvolupament del projecte “Escoles d’Ocupació Et Formem”, l’Ajuntament d’Alfafar mostra el seu ferm compromís per la formació professional com a principal garantia per a la millora de l’ocupabilitat.