Alfafar rep al nou personal contractat a través del programa EMCUJU

Alfafar, 24/10/2019

L’Ajuntament d’Alfafar ha recibido a 10 nous empleats i empleades contractats a través de la subvenció rebuda de l' programa EMCUJU Avalem Joves de el Servei Valencià d'Ocupació i Formació (LABORA). Les i els joves compten amb un contracte en pràctiques a jornada completa d'una durada de 12 mesos.

La iniciativa, que compta amb finançament de Fons social Europeu, està dirigida a persones joves d'entre 16 i 30 anys que siguin beneficiàries de el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, que comptin amb la titulació requerida i que no hagi transcorregut més de cinc anys, o de set quan es tracti de persona amb diversitat funcional, des de l'acabament de els estudis pels quals opta a la contractació.

Les persones contractades compten amb graus en Administració i Finances, animació Sociocultural i Turística, Educación Infantil, Diseño, gestió Administrativa.

A través d'aquest tipus d'iniciatives, L | Alfafar busca que les persones joves desocupades adquireixin experiència professional relacionada amb els estudis que han cursat.

Alfafar, 24/10/2019

L’Ajuntament d’Alfafar ha rebut a 10 nous empleats i empleades contractats a través de la subvenció rebuda del programa EMCUJU Avalem Joves del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA). Les i els joves compten amb un contracte en pràctiques a jornada completa d’una duració de 12 mesos.

La iniciativa, que compta amb finançament del Fons Social Europeu, està dirigida a persones joves de 16 jo 30 anys que siguen beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, que compten amb la titulació requerida i que no haja transcorregut més de cinc anys, o de set quan es tracte de persona amb diversitat funcional, des de la terminació dels estudis pels quals opta a la contractació.

Les persones contractades compten amb graus en Administració i Finances, Animació Sociocultural i Turística, Educació Infantil, Disseny, Gestió Administrativa.

A través d’aquesta mena d’iniciatives, l’Ajuntament d’Alfafar busca que les persones joves desocupades adquirisquen experiència professional relacionada amb els estudis que han cursat.