Alfafar recibe al director general de Infraestructuras Educativas para visitar las obras finalizadas del Pla Edificant

  • Els projectes del Pla Edificant han comptat amb un pressupost total de més de 3 milions d'euros.
  • El director general d'Infraestructures Educatives ha visitat amb l'alcalde i els regidors d'Alfafar els centres CEI Rabisancho, CEIP Orba, CEIP La Fila i l'IES 25 d’Abril en què s'han realitzat les actuacions.

Alfafar, 01/12/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, encapçalat per l'alcalde, Juan Ramón Adsuara, ha rebut el director general d'Infraestructures Educatives, Víctor Garcia, per visitar les obres realitzades dins del Pla Edificant.

És projecte ha comptat amb un pressupost de més de 3 milions d'euros que han revertit en importants millores per als centres públics del municipi CEI Rabisancho, CEIP Orba, CEIP La Fila i l'IES 25 de Abril.

A la visita als centres també hi han participat la regidora d'Educació, Raquel Vidal, i la regidora d'Urbanisme, Encarna Muñoz, responsables de les àrees que han coordinat i supervisat l'execució de les obres de millora, així com altres integrants de la corporació municipal.

Durant la jornada, l'alcalde d'Alfafar ha volgut agrair la feina de la Generalitat Valenciana en la millora dels centres educatius: “Està en el nostre compromís amb Alfafar oferir una educació de qualitat per a tot l'alumnat del municipi, i amb aquesta inversió hem pogut executar unes millores que eren urgents i necessàries”.

El director d'Infraestructures Educatives, Víctor Garcia, destaca que “la modernització dels centres educatius d'Alfafar, amb una inversió de 3,3 millones de euros por parte del departamento del conseller Vicent Marzà, ja és una realitat que es pot comprovar a les obres que ha executat l'Ajuntament a través del pla Edificant”. El treball conjunt de la Conselleria dEducació i lAjuntament dAlfafar ha permès millorar i ampliar el CEIP La Fila, el CEIP Orba, l'escoleta infantil Rabisancho i l'IES 25 d'abril”, ha subratllat el director general, qui explica que són unes actuacions “molt necessàries perquè amb elles millorem l'accessibilitat, l'eficiència energètica i també la qualitat educativa, doncs el CEIP La Fila ja compta amb un nou gimnàs i hem deixat com si fos nou el gimnàs del CEIP Orba”.

Pla Edificant

Al CEI Rabisancho el projecte ha comptat amb més de 160.000€ per a la reforma dels banys, el canvi del paviment del centre, de les aixetes de les aules, la porta d'entrada i la instal·lació d'un ascensor per facilitar-ne l'accessibilitat.

Pel que fa a les actuacions al CEIP La Fila, s'ha invertit més d'un milió d'euros que ha estat destinat a millores a la caldera, l'adequació en el sistema de calefacció, millores als finestrals i la climatització, la instal·lació d'un ascensor a Infantil i Primària i la construcció d'un gimnàs i zona de pistes esportives.

Al CEIP Orba les obres comptaven amb un pressupost de més de 1.400.000€ que s'ha destinat a actuacions de millora a l'edifici de secretaria, l'edifici principal, el de Moncloa, el d'Infantil, a el pati i el gimnàs.

Finalment, a l'IES 25 d'abril, les actuacions han comptat amb un pressupost de més de 740.000€ dedicats a reparacions diverses, com la caldera, les reixes i enrajolats de gimnàs, així com nombrosos desperfectes a l'pati i els aularis de l'ESO i de Cicles. També ha permès la construcció d'un nou Taller al centre.

Amb aquest programa de la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament d’Alfafar busca posar solució a les deficiències dels centres educatius del municipi. L'objectiu final és la millora significativa d'aquests centres per així garantir unes instal·lacions a les que l'alumnat es pugui formar, créixer i desenvolupar-se de manera correcta. Es tracta d'una aposta per l'educació de qualitat al municipi d'Alfafar.

Alfafar rep al director general d’Infraestructures Educatives per a visitar les obres finalitzades del Pla Edificant

  • Els projectes del Pla Edificant han comptat amb un pressupost total de més de 3 milions d’euros.
  • El director General d’Infraestructures Educatives ha visitat amb l’alcalde i regidors d’Alfafar els centres CEI Rabisancho, CEIP Orba, CEIP La Fila il 'IES 25 d’Abril en els quals s’han executat les actuacions.

Alfafar, 01/12/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, encapçalat per l’alcalde, Juan Ramón Adsuara, ha rebut al director general d’Infraestructures Educatives, Víctor Garcia, per a visitar les obres realitzades dins del Pla Edificant.

És projecte ha comptat amb un pressupost de més de 3 milions d’euros que han revertit en importants millores per als centres públics del municipi CEI Rabisancho, CEIP Orba, CEIP La Fila il 'IES 25 d’Abril.

En la visita als centres també han participat la regidora d’Educació, Raquel Vidal, i la regidora d’Urbanisme, Encarna Muñoz, responsables de les àrees que han coordinat i supervisat l’execució de les obres de millora, així com uns altres integrants de la corporació municipal.

Durant la jornada, l’alcalde d’Alfafar ha volgut agrair el treball de la Generalitat Valenciana en la millora dels centres educatius: “Està en el nostre compromís amb Alfafar l’oferir una educació de qualitat per a tot l’alumnat del municipi, i amb esta inversió hem pogut executar unes millores que eren urgents i necessàries”.

El director d’Infraestructures Educatives, Víctor Garcia, destaca que “la modernització dels centres educatius d’Alfafar, amb una inversió de 3,3 milions d’euros per part del departament del conseller Vicent Marzà, ja és una realitat que es pot comprovar en les obres que ha executat l’Ajuntament a través del pla Edificant”. “El treball conjunt de la Conselleria d’Educació i l’Ajuntament d’Alfafar ha permés millorar i ampliar el CEIP La Fila, el CEIP Orba, l’escoleta infantil Rabisancho i l’IES 25 d'abril”, ha subratllat el director general, qui explica que són unes actuacions “molt necessàries perquè amb elles millorem l’accessibilitat, l’eficiència energètica i també la qualitat educativa, perquè el CEIP La Fila ja compta amb un nou gimnàs i hem deixat com si fora nou el gimnàs del CEIP Orba”.

Pla Edificant

En el CEI Rabisancho el projecte ha comptat amb més de 160.000€ per a la reforma dels banys, el canvi del paviment del centre, de les aixetes de les aules, la porta d’entrada i la instal·lació d’un ascensor per a facilitar l’accessibilitat.

Pel que respecta a les actuacions en el CEIP La Fila, s’ha invertit més d’un milió d’euros que ha sigut destinat a millores en la caldera, l’adequació en el sistema de calefacció, millores en els finestrals i la climatització, la instal·lació d’un ascensor en Infantil i Primària i la construcció d’un gimnàs i zona de pistes esportives.

En el CEIP Orba les obres comptaven amb un pressupost de més de 1.400.000€ que s’ha destinat a actuacions de millora en l’edifici de secretaria, l’edifici principal, el de Moncloa, el d’Infantil, al pati i el gimnàs.

Finalment, a l’IES 25 d’abril, les actuacions han comptat amb un pressupost de més de 740.000€ dedicats a reparacions diverses, com la caldera, les reixes i enrajolats del gimnàs, així com nombrosos desperfectes al pati i els aularis de l’ESO i de Cicles. També ha permés la construcció d’un nou Taller en el centre.

Amb este programa de la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament d’Alfafar busca posar solució a les deficiències dels centres educatius del municipi. L’objectiu final és la millora significativa d’estos centres per a així garantir unes instal·lacions en les quals l’alumnat puga formar-se, créixer i desenvolupar-se de manera correcta. Es tracta d’una aposta per l’educació de qualitat en el municipi d’Alfafar.