Alfafar rep l'inici de les obres de millora en habitatges socials Mercedes Hernández

Alfafar, 04/03/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Benestar social, ha anunciat als veïns dels habitatges de promoció pública Mercedes Hernández l'inici de les obres dels elements comuns per a la setmana que.

L'anunci s'ha fet després de reunir-se en dimarts passat 3 de març els representants de l'ajuntament, l'alcalde, Juan Ramón Adsuara, i la regidora de Benestar Social, Fina Carreño, con el director general de la Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (Eva), Alberto Aznar.

Les obres consistiran en la urbanització i prolongació de la carrer AADISA, la millora de l'accessibilitat pels costats est i oest de l' conjunt d'habitatges, i la millora dels accessos principals situats a la avinguda Reis Catòlics del municipi.

Altres millores que s'implantaran amb aquesta actuació són la major permeabilitat de l'espai semienterrat d'accés als vestíbuls, la millora de aquests, la renovació dels replans d'accés als habitatges, la reparació de part de la coberta i de la façana, i la revisió i adequació segons la normativa dels subministraments d'aigua i llum.

La planta baixa de l'edifici albergarà uns locals destinats a acollir grups formatius que afavoreixin la inserció dels veïns aturats d'Alfafar, amb la col·laboració de Laboratori.

Així, a partir de dimecres que ve 11 de març començaran els treballs, que s'iniciaran amb la implantació de tanques i el desbrossament de el nou tram de carrer. Un cop hagi passat el període de festes falleres donarà començament la resta de l'actuació, amb una inversió de més de 656.165 euros per part de la Generalitat.

Alfafar, 04/03/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Benestar Social, ha anunciat als veïns dels habitatges de promoció pública Mercedes Hernández l’inici de les obres dels elements comuns per a la setmana vinent.

L’anunci s’ha realitzat després de reunir-se en dimarts passat 3 de març els representants de l’ajuntament, l’alcalde, Juan Ramón Adsuara, i la regidora de Benestar Social, Fina Carreño, amb el director general de la Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (Eva), Alberto Aznar.

Les obres consistiran a la urbanització i prolongació del carrer Aadisa, la millora de l’accessibilitat pels costats est i oest del conjunt d’habitatges, i la millora dels accessos principals situats en l’avinguda Reyes Católicos del municipi.

Altres millores que s’implantaran amb aquesta actuació són la major permeabilitat de l’espai semienterrado d’accés als vestíbuls, la millora d’aquests, la renovació dels replans d’accés als habitatges, la reparació de part de la coberta i de la façana, i la revisió i adequació segons la normativa dels subministraments d’aigua i llum.

La planta baixa de l’edifici albergarà uns locals destinats a acollir grups formatius que afavorisquen la inserció dels veïns desocupats d’Alfafar, amb la col·laboració de Labora.

Així, a partir del pròxim dimecres 11 de març començaran els treballs, que iniciaran amb la implantació de closos i el desbrossament del nou tram de carrer. Una vegada haja passat el període de festes falleres donarà principi la resta de l’actuació, amb una inversió de més de 656.165 euros per part de la Generalitat.