Alfafar rep l'exposició de Creu Roja "El bagul de l'ajuda humanitària"

  • L'exposició estarà disponible al Centre d'Informació juvenil des de dilluns 26 d'octubre durant dues setmanes.
  • Aquesta exposició de Creu Roja pretén visibilitzar les accions humanitàries de les unitats d'emergència davant les emergències internacionals.

Alfafar, 26/10/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de su concejalía de Juventud, ha aprobado un convenio con Cruz Roja por el cual acerca a la población la exposición “El baúl de la ayuda humanitaria”. Este convenio se firmó sobre el proyecto “Promoción del éxito con jóvenes en Educación no obligatoria”.

La exposición, que permanecerá en el Centro de Información Juvenil de Alfafar durante dos semanas, pretende visibilizar las acciones humanitarias de las unidades de emergencia ante las emergencias internacionales. El horario será de lunes a viernes de 16:00h a 20:30h y martes y jueves de 9:00 01:00 14:00.

Otra de las iniciativas de Cruz Roja es la concienciación sobre los ODS (Objetivos de Desarrollo Sostenible). Con esta finalidad, están realizando una campaña para acabar con los abusos, las desigualdades y la violación de los derechos humanos. Els 17 Objetivos de Desarrollo Sostenible, firmados por 193 líderes mundiales en 2015, son un plan para lograr tres cosas necesarias en la sociedad: erradicación de la pobreza extrema, combatir la desigualdad y la injusticia y solucionar el cambio climático.

Per aquesta raó, Cruz Roja y l’Ajuntament d’Alfafar están totalmente comprometidos con fomentar dicho plan de los ODS ya que permiten una oportunidad única para cambiar el rumbo de nuestras acciones a favor del ser humano y el planeta.

Alfafar rep l’exposició de Creu Roja “El bagul de l’ajuda humanitària”

  • L’exposició estarà disponible en el Centre d’Informació juvenil des del dilluns 26 d’octubre durant dues setmanes.
  • Aquesta exposició de Creu Roja pretén visibilitzar les accions humanitàries de les unitats d’emergència davant les emergències internacionals.

Alfafar, 26/10/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua regidoria de Joventut,,ca,ha publicat la llista definitiva dels sol,,ca,licitants que,,ca,segons els criteris de baremació recollits en les bases,,ca,rebran les ajudes al transport convocades per a aquest curs acadèmic,,ca,Amb la convocatòria d’aquestes ajudes,,ca,l’Ajuntament demostra continuar treballant per a garantir una vertadera igualtat d’accés als estudis superiors,,ca,i per a alleujar el màxim possible l’impacte que aquestes despeses suposen en l’economia de les famílies,,ca, ha aprovat un conveni amb Creu Roja pel qual acosta a la població l’exposició “El bagul de l’ajuda humanitària”. Aquest conveni es va signar sobre el projecte “Promoció de l’èxit amb joves en Educació no obligatòria”.

L’exposició, que romandrà en el Centre d’Informació Juvenil d’Alfafar durant dues setmanes, pretén visibilitzar les accions humanitàries de les unitats d’emergència davant les emergències internacionals. L’horari serà de dilluns a divendres de 16:00h a 20:30h i dimarts i dijous de 9.00 01:00 14.00.

Una altra de les iniciatives de Creu Roja és la conscienciació sobre els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible). Amb aquesta finalitat, estan realitzant una campanya per a posar fi als abusos, les desigualtats i la violació dels drets humans. Els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, signats per 193 líders mundials en 2015, són un pla per a aconseguir tres coses necessàries en la societat: erradicació de la pobresa extrema, combatre la desigualtat i la injustícia i solucionar el canvi climàtic.

Per aquesta raó, Creu Roja i l’Ajuntament d’Alfafar estan totalment compromesos amb fomentar aquest pla dels ODS ja que permeten una oportunitat única per a canviar el rumb de les nostres accions a favor de l’ésser humà i el planeta.