Alfafar rehabilita la Biblioteca Municipal,,ca,Millores al sostre i sòl d'aquest edifici considerat BIC,,es,A l'edifici Ventura Alabau s'ha habilitat un espai on poder continuar amb el préstec de llibres,,es,Des de la regidoria de Biblioteques i en col·laboració amb l'àrea de Patrimoni,,es,L | Alfafar està treballant en la rehabilitació i millora de la biblioteca municipal considerada BIC,,es,bé d'interès cultural,,es,L'objectiu d'aquesta acció és millorar l'estat de la biblioteca municipal,,es

Alfafar rehabilita la Biblioteca Municipal,,ca,Millores al sostre i sòl d'aquest edifici considerat BIC,,es,A l'edifici Ventura Alabau s'ha habilitat un espai on poder continuar amb el préstec de llibres,,es,Des de la regidoria de Biblioteques i en col·laboració amb l'àrea de Patrimoni,,es,L | Alfafar està treballant en la rehabilitació i millora de la biblioteca municipal considerada BIC,,es,bé d'interès cultural,,es,L'objectiu d'aquesta acció és millorar l'estat de la biblioteca municipal,,es.
  • Mejoras en el techo y suelo de este edificio considerado BIC.
  • En el edificio Ventura Alabau se ha habilitado un espacio donde poder continuar con el préstamo de libros.
Alfafar, 17/10/2017:
Desde la concejalía de Bibliotecas y en colaboración con el área de Patrimonio, l’Ajuntament d’Alfafar está trabajando en la rehabilitación y mejora de la biblioteca municipal considerada BIC (bien de interés cultural).
El objetivo de esta acción es mejorar el estado de la biblioteca municipal, ja que es tracta d'un dels espais més utilitzats pels veïns i veïnes d'Alfafar aconseguint una major seguretat i millorar la qualitat del servei per a totes les persones que siguin usuàries,,es,La millora del sostre s'està duent a terme per evitar filtracions d'aigua que puguin generar goteres,,es,A més s'està treballant per recuperar el sòl inicial d'aquest edifici emblemàtic,,es,que data dels anys,,es.
La mejora del techo se está llevando a cabo para evitar filtraciones de agua que puedan generar goteras. Además se está trabajando para recuperar el suelo inicial de este edificio emblemático, que data de los años 80. Es preveu una segona fase d'actuació per a pintar i restaurar la façana concloent les actuació amb l'adquisició de nou mobiliari,,es,Durant les obres s'ha habilitat a la segona planta de l'edifici Ventura Alabau per donar servei de préstecs i devolucions de llibres a la població que així ho requereixi,,es,Sabent la importància d'aquest BIC del municipi,,es.
Durante las obras se ha habilitado en la segunda planta del edificio Ventura Alabau para dar servicio de préstamos y devoluciones de libros a la población que así lo requiera.
Sabiendo la importancia de este BIC del municipio, Alfafar vol apostar per la seva rehabilitació i adequació perquè la població es trobi el més còmoda possible durant la seva estada en aquest espai cultural,,es,Millores en el sostre i sòl d’aquest edifici considerat BIC,,ca,En l’edifici Ventura Alabau s’ha habilitat un espai on poder continuar amb el préstec de llibres,,ca,Des de la regidoria de Biblioteques i en col,,ca,laboració amb l’àrea de Patrimoni,,ca.
 
Biblioteca
 
Alfafar rehabilita la Biblioteca Municipal,,ca,Millores al sostre i sòl d'aquest edifici considerat BIC,,es,A l'edifici Ventura Alabau s'ha habilitat un espai on poder continuar amb el préstec de llibres,,es,Des de la regidoria de Biblioteques i en col·laboració amb l'àrea de Patrimoni,,es,L | Alfafar està treballant en la rehabilitació i millora de la biblioteca municipal considerada BIC,,es,bé d'interès cultural,,es,L'objectiu d'aquesta acció és millorar l'estat de la biblioteca municipal,,es.
  • Millores en el sostre i sòl d’aquest edifici considerat BIC.
  • En l’edifici Ventura Alabau s’ha habilitat un espai on poder continuar amb el préstec de llibres.
Alfafar, 17/10/2017:
Des de la regidoria de Biblioteques i en col·laboració amb l’àrea de Patrimoni, l’Ajuntament d’Alfafar està treballant en la rehabilitació i millora de la biblioteca municipal considerada BIC,,ca,bé d’interès cultural,,ca,L’objectiu d’aquesta acció és millorar l’estat de la biblioteca municipal,,ca,ja que es tracta d’un dels espais més utilitzats pels veïns i veïnes d’Alfafar aconseguint una major seguretat i millorar la qualitat del servei per a totes les persones que siguen usuàries,,ca (bé d’interès cultural). L’objectiu d’aquesta acció és millorar l’estat de la biblioteca municipal, ja que es tracta d’un dels espais més utilitzats pels veïns i veïnes d’Alfafar aconseguint una major seguretat i millorar la qualitat del servei per a totes les persones que siguen usuàries. La millora del sostre s’està duent a terme per a evitar filtracions d’aigua que puguen generar goteres,,ca,A més s’està treballant per a recuperar el sòl inicial d’aquest edifici emblemàtic,,ca,que data dels anys,,ca,Es preveu una segona fase d’actuació per a pintar i restaurar la façana concloent les actuació amb l’adquisició de nou mobiliari,,ca. A més s’està treballant per a recuperar el sòl inicial d’aquest edifici emblemàtic, que data dels anys 80. Es preveu una segona fase d’actuació per a pintar i restaurar la façana concloent les actuació amb l’adquisició de nou mobiliari. Durant les obres s’ha habilitat en la segona planta de l’edifici Ventura Alabau per a donar servei de préstecs i devolucions de llibres a la població que així ho requerisca,,ca,Sabent la importància d’aquest BIC del municipi,,ca,Alfafar vol apostar per la seua rehabilitació i adequació perquè la població es trobe el més còmoda possible durant la seua estada en aquest espai cultural,,ca. Sabent la importància d’aquest BIC del municipi, Alfafar vol apostar per la seua rehabilitació i adequació perquè la població es trobe el més còmoda possible durant la seua estada en aquest espai cultural.