Alfafar treu l'òpera al carrer

  • L'òpera 'El tutor burlat', de l'valencià Vicent Martí i Soler, es realitzarà el proper 7 de juliol a Alfafar.
  • L'espectacle gratuït, amb aforament limitat, s'engloba dins de la campanya Les Arts Volant 2021-2022.

Alfafar, 03/06/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través d' la regidoria de Cultura, porta als carrers d'Alfafar l'òpera 'El tutor burlat '. L'espectacle es realitzarà el proper dimecres, 7 de juliol, a les 21:30ha la plaça de l'Ajuntament d'Alfafar.

la representació, que es realitzarà a l'aire lliure, s'engloba dins de la campanya Les Arts Volant 2021-2022. el accés serà lliure i gratuït per a tothom comptant amb aforament limitat. L'esdeveniment comptarà amb totes les mesures sanitàries i serà obligatori l'ús de mascareta.

L'espectacle es recull dins de la programació cultural que Alfafar prepara per a aquest estiu. El programa d' activitats culturals s'està treballant com a proposta d'oci en el període estival i alternativa a les festes.

El tutor burlat

Aquesta òpera buffa en tres actes és la comèdia primera de l'escriptor valencià Vicent Martí i Soler, que es estrenar pro primera vegada en 1775 al Palau de la Granja de Sant Ildefons (Segòvia).

Alfafar trau l’òpera al carrer

  • L’òpera ‘El tutor burlat’, del valencià Vicente Martí i Soler, es realitzarà el pròxim 7 de juliol a Alfafar.
  • L’espectacle gratuït, amb aforament limitat, s’engloba dins de la campanya Les Arts Volant 2021-2022.

Alfafar, 03/06/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Cultura, porta als carrers d’Alfafar l’òpera ‘El tutor burlat’. L’espectacle es realitzarà dimecres que ve, 7 de juliol, té la 21:30h en la plaça de l’Ajuntament d’Alfafar.
La representació, que es realitzarà a l’aire lliure, s’engloba dins de la campanya Els Arts Volant 2021-2022. L’accés serà lliure i gratuït per a totes les persones comptant amb aforament limitat. L’esdeveniment comptarà amb totes les mesures sanitàries i serà obligatori l’ús de màscara.
L’espectacle es recull dins de la programació cultural que Alfafar prepara per a este estiu. El programa d’activitats culturals s’està treballant com a proposta d’oci en el període estival i alternativa a les festes.
El tutor burlat
Esta òpera buffa en tres actes és la comèdia primera de l’escriptor valencià Vicente Martí i Soler, que es va estrenar pro primera vegada en 1775 en el Palau de la Granja de Sant Ildefons (Segòvia).