Alfafar es suma a la campanya de prevenció "Aquest estiu toca"

  • La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) d'Alfafar col·labora amb les UPCCA de la Comunitat Valenciana en aquesta campanya.
  • "Aquest estiu toca" té com a objectiu visibilitzar i donar continuïtat a totes les conductes saludables que s'han redescobert amb la pandèmia.

Alfafar, 21/07/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través d' la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) i en col·laboració amb les UPCCA de la Comunitat Valenciana, llança la campanya "Aquest estiu toca ", amb l'objectiu de visibilitzar i donar continuïtat a totes aquestes conductes saludables que s'han redescobert amb la pandèmia i a les que es els ha dedicat més temps.

Així, aquesta campanya reforça les formes alternatives de gaudi: el deporte, la naturalesa, les joies de la nostra terra, les converses llargues amb amics i amigues,… les emocions tranquil·les. Totes aquestes activitats que suposen sumar factors de protecció i restar factors de risc en el desenvolupament de la joventut.

Des UPCCA Alfafar són conscients de l'esforç fet per tota la ciutadania i, aquest estiu, busquen reconèixer especialment a la joventut. Aquest sector de la població s'ha vist privat de les opcions d'oci comunitari i les relacions entre iguals, sabent de la importància que aquests factors tenen en l'adolescència. Més, han fet davant de dos cursos acadèmics atípics, amb suspensió de classes presencials i incertesa, la qual cosa els ha fet més estressants si és possible.

Per tal de l'estat d'alarma i la relaxació de les mesures COVID-19, els i les joves es troben amb la possibilitat de poder retrobar-, amb l'anhel de recobrar aquesta anhelada normalitat pre-pandèmia, el que pot afavorir la reaparició de el fenomen "Botellón", així com el consum d'altres drogues, legals i il·legals, i situacions on realitzar els primers consums experimentals.

Per això, les UPCCA de la Comunitat Valenciana s'uneixen en el llançament de la campanya "Aquest estiu toca". Ara que podem sortir i gaudir, aquest estiu toca viure sense alcohol, sense drogues, amb responsabilitat.

Alfafar se suma a la campanya de prevenció “Aquest estiu toca”

  • La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) d'Alfafar cola·labora amb les UPCCA de la Comunitat Valenciana en esta campanya.
  • “Aquest estiu toca” té com a objectiu visibilitzar i donar continuïtat a totes les conductes saludables que s’han redescobert amb la pandèmia.

Alfafar, 21/07/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) i en col·laboració amb les UPCCA de la Comunitat Valenciana, llança la campanya “Aquest estiu toca”, amb l’objectiu de visibilitzar i donar continuïtat a totes eixes conductes saludables que s’han redescobert amb la pandèmia i a les quals se’ls ha dedicat més temps.

Així, esta campanya reforça les formes alternatives de gaudi: l’esport, la naturalesa, les joies de la nostra terra, les converses llargues amb amics i amigues,… les emocions tranquil·la. Totes eixes activitats que suposen sumar factors de protecció i restar factors de risc en el desenvolupament de la joventut.

Des de UPCCA Alfafar són conscients de l’esforç fet per tota la ciutadania i, este estiu, busquen reconéixer especialment a la joventut. Este sector de la població s’ha vist privat de les opcions d’oci comunitari i les relacions entre iguals, sabent de la importància que estos factors tenen en l’adolescència. A més, han fet front a dos cursos acadèmics atípics, amb suspensió de classes presencials i incertesa, la qual cosa els ha fets més estressants si cap.

Amb la finalitat de l’estat d’alarma i la relaxació de les mesures COVID-19, els i les joves es troben amb la possibilitat de poder retrobar-se, amb l’anhel de recobrar eixa anhelada normalitat pre-pandèmia, la qual cosa pot afavorir la reaparició del fenomen “Botelló”, així com el consum d’altres drogues, legals i the·legals, i situacions on realitzar els primers consums experimentals.

Per això, les UPCCA de la Comunitat Valenciana s’uneixen en el llançament de la campanya “Aquest estiu toca”. Ara que podem eixir i gaudir, este estiu toca viure sense alcohol, sense drogues, amb responsabilitat.