Alfafar s'uneix a la Xarxa de Ciutats Atractives per a la Inversió 'Invest in Cities'

  • Aquesta iniciativa aposta per un creixement sostenible a través de la inversió, la creació d'empreses i el desenvolupament econòmic.
  • La xarxa està apadrinada per CEPYME i impulsada per la consultora Grup PGS.

Alfafar, 22/07/2021

Alfafar ha estat seleccionada pel Grup PGS i la Confederació Espanyola de la Petita i Mitjana Empresa per unir-se a la Xarxa de Ciutats Atractives per a la Inversió 'Invest in Cities', una iniciativa impulsada per la Confederació, al costat de la consultora Grup PGS, que, por cuarto año consecutivo, es desenvolupa amb el objectiu de situar ciutats espanyoles en el focus d'inversors i empreses.

el municipi valencià va participar de manera telemàtica, el passat 8 de juliol, a la presentació d'aquesta xarxa per a l'any 2021, al costat dels municipis i ciutats d'Algete (Madrid), Almassora (Castelló), Burgos, Còrdova, Espartinas (Sevilla), Guadalajara, Manzanares (Ciudad Real), Martos (Jaén), Melilla, Miranda de Ebro (Burgos), Monzón (Osca), San Javier (Múrcia), Tarazona (Saragossa), Torija (Guadalajara), Torrremolinos (Màlaga) i Valverde de el Camí (Huelva).

durant aquest acte, Alfafar va recollir la placa que distingeix el municipi com a territori propici per a l'atracció d'inversió, la creació d'empreses i el desenvolupament econòmic. Durant l'acte de presentació, el president de CEPIME, Gerardo Cuerva, ha destacat que Invest in Cities és "una aposta per portar la inversió a zones d'Espanya amb potencial de creixement, més enllà dels grans pols d'atracció inversora, com poden ser Barcelona o Madrid ".

per al regidor de serveis econòmics, Eduardo Grau, ha assenyalat la importància de pertànyer a aquest selecte grup de ciutats: "En la conferència, ens van indicar la importància que la inversió que es realitza al nostre país comenci a deslocalitzar de les grans ciutats, i crear potencials focus visibles i atractius per a aquestes inversions. És un honor i estem molt contents que comptin amb nosaltres perquè és el resultat de molts anys de treball, amb el objectiu de fer créixer Alfafar i millorar la seva qualitat de vida ".

Alfafar és un municipi referent en el desenvolupament de la seva zona comercial en els últims anys, a més de tenir connexió ràpida i directa amb la V-31, direcció València i Alacant, i la seva proximitat a l'aeroport de Manises i a el port de València, circumstàncies que el situen com una ciutat oberta a noves inversions.

Aquest grup de ciutats que conformen la xarxa, a les que en els pròxims mesos s'uniran altres, han estat seleccionades, entre d'altres factors, per comptar amb grans avantatges competitius, entre les quals destaquen la disponibilitat de sòl industrial a preus competitius, la fortalesa en sectors com el turisme, les energies renovables, el sector agroalimentari, la indústria o la logística, així com per oferir importants bonificacions fiscals i ajuts. Com a part de la iniciativa, 'Invest In Cities' celebrarà 5 fòrums sectorials al voltant de grans àrees d'activitat econòmica, en els que reunirà responsables municipals amb representants d'empreses de referència en cada un d'ells. Més, el proper mes de desembre Madrid acollirà la gran Cimera Nacional d'Atracció d'Inversió, a la qual assistiran més de 500 inversors i empreses, així com representants comercials de més de deu països estrangers. A través del web www.investincities.com es podrà consultar tota la informació relativa a la iniciativa, així com els projectes de desenvolupament de cada ciutat. La plataforma servirà també com a punt de trobada entre empresaris i inversors.

Alfafar s’uneix a la Xarxa de Ciutats Atractives per a la Inversió ‘Invest in Cities’

  • Esta iniciativa aposta per un creixement sostenible a través de la inversió, la creació d’empreses i el desenvolupament econòmic.
  • La xarxa està apadrinada per CEPYME i impulsada per la consultora Grup PGS.

Alfafar, 22/07/2021

Alfafar ha sigut seleccionada pel Grup PGS i la Confederació Espanyola de la Petita i mitjana empresa per a unir-se a la Xarxa de Ciutats Atractives per a la Inversió ‘Invest in Cities’, una iniciativa impulsada per la Confederació, al costat de la consultora Grup PGS, que, per quart any consecutiu, es desenvolupa amb l’objectiu de situar a ciutats espanyoles en el focus d’inversors i empreses.

El municipi valencià va participar de manera telemàtica, el passat 8 de juliol, en la presentació d’esta xarxa per a l’any 2021, al costat dels municipis i ciutats de Algete(Madrid), Almassora (Castelló), Burgos, Còrdova, Espartinas(Sevilla), Guadalajara, Manzanares (Ciudad Real), Martos (Jaén), Melilla, Miranda de Ebro(Burgos), Montsó (Osca), San Javier(Múrcia), Tarazona(Saragossa), Torija(Guadalajara), Torrremolinos(Màlaga) i Valverde del Camí (Huelva).

Durant este acte, Alfafar va recollir la placa que distingeix al municipi com a territori propici per a l’atracció d’inversió, la creació d’empreses i el desenvolupament econòmic. Durant l’acte de presentació, el president de CEPIME, Gerardo Cuerva, ha destacat que Invest in Cities és “una aposta per a portar la inversió a zones d’Espanya amb potencial de creixement, més enllà dels grans pols d’atracció inversora, com poden ser Barcelona o Madrid”.

Per al regidor de serveis econòmics, Eduardo Grau, ha assenyalat la importància de pertànyer a este selecte grup de ciutats: “En la conferència, ens van indicar la importància que la inversió que es realitza al nostre país comence a deslocalitzar-se de les grans ciutats, i crear potencials focus visibles i atractius per a estes inversions. És un honor i estem molt contents que compten amb nosaltres perquè és el resultat de molts anys de treball, amb l’objectiu de fer créixer Alfafar i millorar la seua qualitat de vida”.

Alfafar és un municipi referent en el desenvolupament de la seua zona comercial en els últims anys, a més de tindre connexió ràpida i directa amb la V-31, direcció València i Alacant, i la seua proximitat a l’aeroport de Manises i al port de València, circumstàncies que el situen com una ciutat oberta a noves inversions.

Este grup de ciutats que conformen la xarxa, a les quals en els pròxims mesos s’uniran unes altres, han sigut seleccionades, entre altres factors, per comptar amb grans avantatges competitius, entre les quals destaquen la disponibilitat de sòl industrial a preus competitius, la fortalesa en sectors com el turisme, les energies renovables, el sector agroalimentari, la indústria o la logística, així com per oferir importants bonificacions fiscals i ajudes. Com a part de la iniciativa, ‘Invest In Cities’ celebrarà cinc fòrums sectorials entorn de grans àrees d’activitat econòmica, en els quals reunirà responsables municipals amb representants d’empreses de referència en cadascun d’ells. A més, el mes vinent de desembre Madrid acollirà la gran Cimera Nacional d’Atracció d’Inversió, a la qual assistiran més de 500 inversors i empreses, així com representants comercials de més de deu països estrangers. A través de la web www.investincities.com es podrà consultar tota la informació relativa a la iniciativa, així com els projectes de desenvolupament de cada ciutat. La plataforma servirà també com a punt de trobada entre empresaris i inversors.