Alfafar acull l'últim torneig Challenger de pàdel de la temporada

  • Aquest matí s'ha presentat el TAU Ceràmica Alfafar Challenger que es disputarà fins diumenge que ve.
  • La competició es realitzarà íntegrament a Alfafar a les instal·lacions de l'Complex Esportiu Municipal SUMA Fitness.
  • En l'esdeveniment participaran jugadors d'alt nivell com el valencià Javi Rico o l'alacantina Jessica Castelló.

Alfafar, 13/10/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d'Esports i en col·laboració amb Ultimate Padel Company i SUMA Fitness Alfafar, ha presentat la darrera cita del torneig Challenger que es disputarà íntegre a la ciutat d'Alfafar.

L'esdeveniment, que se celebra al Complex Esportiu Municipal SUMA Fitness, acollirà fins el proper diumenge un dels tornejos per excel·lència al món del pàdel. A la roda de premsa han participat el regidor dEsports, Eduardo Grau; el responsable d'Ultimate Padel Company, empresa organitzadora de l'esdeveniment, Jesús Ferrer; i els jugadors valencians Javi Rico i Jessica Castelló. Tots han coincidit a destacar la qualitat del Challenger i la importància que té per a Alfafar el poder albergar-ho.

En aquest darrer torneig del circuit competeixen jugadors valencians com Javi Rico, que amb el seu company Momo González són els primers caps de sèrie del quadre masculí seguits pel brasiler Lucas Campagnolo i el cordovès Javi Garrido. També en clau valenciana destacar la presència de Josete Rico amb el seu nou company Javi Lleial, el valencià Edu Alonso amb Victor Ruíz o l'últim acabat de sortir de aquesta nova generació del pàdel que tant promet com és Alejandro Arroyo al costat de Lucas Bergamini.

A la competició femenina la alacantina Jessica Castelló busqués el seu segon títol de l'any (aquesta vegada a casa) al costat de la francesa Alix Collombon partint això sí com a quarts caps de sèrie. La inscripció al quadre femení està encapçalada per Carolina Navarro i Eli Amatriaín. Les segones classificades quant a rànquing dins de la Race 2021 són Marta Talaván i Lorena Rufo.

Amb aquesta competició, l’Ajuntament d’Alfafar continua mostrant el seu suport al´esport a tots els nivells i apropa la competició de pàdel al municipi.

Alfafar acull l’últim torneig Challenger de pàdel de la temporada

  • Este matí s’ha presentat el TAU Ceràmica Alfafar Challenger que es disputarà fins diumenge que ve.
  • La competició es realitzarà íntegrament a Alfafar en les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal SUMA Fitness.
  • En l’esdeveniment participaran jugadors d’alt nivell com el valencià Javi Rico o l’alacantina Jessica Castelló.

Alfafar, 13/10/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d’Esports i en col·laboració amb Ultimate Padel Company i SUMA Fitness Alfafar, ha presentat l’última cita del torneig Challenger que es disputarà íntegre a la ciutat d’Alfafar.

L’esdeveniment, que se celebra en el Complex Esportiu Municipal SUMA Fitness, acollirà fins diumenge que ve un dels tornejos per excel·lència en el món del pàdel. En la roda de premsa han participat el regidor d’Esports, Eduardo Grau; el responsable d'Ultimate Padel Company, empresa organitzadora de l’esdeveniment, Jesús Ferrer; i els jugadors valencians Javi Rico i Jessica Castelló. Tots han coincidit a destacar la qualitat del Challenger i la importància que té per a Alfafar el poder albergar-lo.

En este últim torneig del circuit competeixen jugadors valencians com Javi Rico, que al costat del seu company Momo González són els primers caps de sèrie del quadre masculí seguits pel brasiler Lucas Campagnolo i el cordovés Javi Garrido. També en clau valenciana destacar la presència de Josete Rico al costat del seu nou company Javi Leal, el valencià Edu Alonso al costat de Victor Ruíz o l’últim acabat d’eixir d’esta nova generació del pàdel que tant promet com és Alejandro Arroyo al costat de Lucas Bergamini.

En la competició femenina l’alacantina Jessica Castelló buscara el seu segon títol de l’any (esta vegada a casa) al costat de la francesa Alix Collombon partint això sí com a quarts caps de sèrie. La inscripció en el quadre femení està encapçalada per Carolina Navarro i Eli Amatriaín. Les segones classificades quant a ránking dins de la Race 2021 són Marta Talaván i Lorena Rufo.

Amb esta competició, l’Ajuntament d’Alfafar continua mostrant el seu suport a l’esport a tots els nivells i acosta la competició de pàdel al municipi.