Alfafar torna a ser seu de la gimnàstica rítmica nacional

  • El Centre Nacional Colonial Sport acull durant set dies tres campionats i una copa.
  • Un total de 1.179 gimnastes passaran pel tapís d'Alfafar per esdevenir els millors d'Espanya.

Alfafar, 12/07/2021

Alfafar torna a acollir aquesta setmana diferents competicions de gimnàstica rítmica al Centre Nacional Colonial Sport. Al llarg de set dies es disputaran el Campionat d'Espanya individual masculí, Campionat d'Espanya individual i autonomies femení, Campionat d'Espanya per equips i la 2a fase de la Copa d'Espanya de conjunts.

Aquestes competicions comptaran amb la participació d'un total de 1.179 gimnastes de 19 comunitats autònomes, qui passaran pel tapís d'Alfafar per esdevenir els millors de Espanya entre els dies 11 i 18 de juliol.

Aquest esdeveniment continua mantenint protocols sanitaris que garanteixen la seguretat de totes les persones participants, tant gimnastes com a organització i equips.

Desde l’Ajuntament d’Alfafar, el regidor d'Esports, Eduardo Grau, ha explicat que des del consistori es considera molt important seguir mantenint actiu l'esport en entorns segurs i saludables i per això "des Alfafar seguim fomentant l'esport en el nostre municipi ".

Davant aquesta impossibilitat de comptar amb públic a les instal·lacions, l'esdeveniment s'ha retransmès per streaming, apropant l'esport a les cases de la gent, i permetent una major difusió de la mateixa.

Alfafar torna a ser seu de la gimnàstica rítmica nacional

  • El Centre Nacional Colonial Sport acull durant set dies tres campionats i una copa.
  • Un total de 1.179 gimnastes passaran pel tapís d’Alfafar per a convertir-se en els millors d’Espanya.

Alfafar, 12/07/2021

Alfafar torna a acollir esta setmana diferents competicions de gimnàstica rítmica en el Centre Nacional Colonial Sport. Al llarg de set dies es disputaran el Campionat d’Espanya individual masculí, Campionat d’Espanya individual i autonomies femení, Campionat d’Espanya per equips i la 2a fase de la Copa d’Espanya de conjunts.

Estes competicions comptaran amb la participació d’un total de 1.179 gimnastes de 19 comunitats autònomes, els qui passaran pel tapís d’Alfafar per a convertir-se en els millors d’Espanya entre els dies 11 jo 18 de juliol.

Este esdeveniment continua mantenint protocols sanitaris que garanteixen la seguretat de totes les persones participants, tant gimnastes com organització i equips.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar, el regidor d’Esports, Eduardo Grau, ha explicat que des del consistori es considera molt important continuar mantenint actiu l’esport en entorns segurs i saludables i per això “des d’Alfafar continuem fomentant l’esport en el nostre municipi”.

Davant esta impossibilitat de comptar amb públic en les instal·lacions, l’esdeveniment s’ha retransmés en línia, acostant l’esport a les cases de la gent, i permetent una major difusió d’este.