¡Alfafar ja està en falles,,es,Diferents actes fallers van tenir lloc aquest cap de setmana,,es,Despertà,,ca,Les set comissions del municipi ja gaudeixen dels actes preparats per a aquest any,,es,Alfafar ja ha començat a les falles de,,es,a través de diferents actes que s'han succeït al llarg d'aquest cap de setmana,,es,hores al centre comercial Carrefour es va inaugurar la,,es!

¡Alfafar ja està en falles,,es,Diferents actes fallers van tenir lloc aquest cap de setmana,,es,Despertà,,ca,Les set comissions del municipi ja gaudeixen dels actes preparats per a aquest any,,es,Alfafar ja ha començat a les falles de,,es,a través de diferents actes que s'han succeït al llarg d'aquest cap de setmana,,es,hores al centre comercial Carrefour es va inaugurar la,,es!
  • Diferentes actos falleros tuvieron lugar este fin de semana,Exposició del Ninot, Crida i Despertà.
  • Las siete comisiones del municipio ya disfrutan de los actos preparados para este año.
Alfafar, 2/02/2018:
Alfafar ya ha dado comienzo a las fallas de 2018 a través de diferentes actos que se han sucedido a lo largo de este pasado fin de semana.
El sábado a las 16:00 horas en el centro comercial Carrefour se inauguró la Exposició del Ninot, on les set comissions del municipi han mostrat un petit avanç del que seran els monuments grans i infantils del que mostraran durant la setmana fallera,,es,Falleres,,en,músics i veïns i veïnes d'Alfafar van gaudir d'aquesta inauguració que estarà oberta al públic,,es,en horari comercial,,es,que seran retirats per formar part de les obres finals als carrers de la població,,es,com a novetat,,es. Falleras, fallers, músicos y vecinos y vecinas de Alfafar disfrutaron de esta inauguración que estará abierta al público, en horario comercial, fins al 15 de març, que serán retirados para formar parte de las obras finales en las calles de la población. Como novedad, este año, es premiarà els monuments més ben valorats per donar rellevància tant a aquesta exposició com al treball de les i els artistes fallers,,es,Un cop inaugurada aquesta exposició,,es,les diferents comissions es van reunir a la Plaça de l'Ajuntament,,es,para formar parte de la Crida,,ca,de la mà de les Falleres Majors d'Alfafar,,es,Marta Berlanga i Patricia Raga i el President Infantil,,es,Un acte molt emotiu que va comptar amb un audiovisual preparat per la Junta Local Fallera,,es,Sota el balcó de l'Ajuntament,,es,il·luminat per a l'ocasió,,es.
Una vez inaugurada esta exposición, las diferentes comisiones se reunieron en la Plaça de l’Ajuntament, para formar parte de la Crida, de la mano de las Falleras Mayores de Alfafar, Marta Berlanga y Patricia Raga y el Presidente Infantil, David Zacarés. Un acto muy emotivo que contó con un audiovisual preparado por la Junta Local Fallera. Bajo el balcón del Ayuntamiento, iluminado para la ocasión, es va donar la benvinguda a les falles del,,es,Un esdeveniment especial i únic per als representants fallers de la localitat,,es,Per tancar el cap de setmana,,es,es va dur a terme la macrodespertà,,es,on les set falles d'Alfafar,,es,El Sequer y Sant Jaume,,ca,van participar en aquesta despertà pels carrers del municipi,,es,Unes festes que ja han començat i que sens dubte seran especials per a Marta,,es,que sempre recordaran aquest any per ser els màxims representants del món faller d'Alfafar,,es,Alfafar ja està en falles,,ca 2018. Un evento especial y único para los representantes falleros de la localidad.
Para cerrar el fin de semana, se llevó a cabo la macrodespertà, donde las siete fallas de Alfafar: L’Amistat, La filial, Parc Alcosa, Hort del Comte, Pensat i Fet, El Sequer y Sant Jaume, participaron en esta despertà por las calles del municipio.
Unas fiestas que ya han comenzado y que sin duda serán especiales para Marta, Patricia y David, que siempre recordarán este año por ser los máximos representantes del mundo fallero de Alfafar.
Crida2
Alfafar ja està en falles!
  • Diferents actes fallers van tenir lloc aquest cap de setmana,,ca,Crida i Despertà,,ca,Les set comissions del municipi ja gaudeixen dels actes preparats per a enguany,,ca,Alfafar ja ha donat començament a les falles de,,ca,a través de diferents actes que s’han succeït al llarg d’aquest cap de setmana passat,,ca,hores en el centre comercial Carrefour es va inaugurar l’Exposició del Ninot,,ca, Exposició del Ninot, Crida i Despertà.
  • Les set comissions del municipi ja gaudeixen dels actes preparats per a enguany.
Alfafar, 27/02/2018:
Alfafar ja ha donat començament a les falles de 2018 a través de diferents actes que s’han succeït al llarg d’aquest cap de setmana passat. El dissabte a les 16:00 hores en el centre comercial Carrefour es va inaugurar l’Exposició del Ninot, on les set comissions del municipi han mostrat un xicotet avanç del que seran els monuments grans i infantils del que mostraran durant la setmana fallera,,ca,Falleres,,ca,fallers,,en,músics i veïns i veïnes d’Alfafar van gaudir d’aquesta inauguració que estarà oberta al públic,,ca,en horari comercial,,ca,fins al pròxim,,ca,que seran retirats per a formar part de les obres finals en els carrers de la població,,ca,Com a novetat,,ca. Falleres, fallers, músics i veïns i veïnes d’Alfafar van gaudir d’aquesta inauguració que estarà oberta al públic, en horari comercial, fins al pròxim 15 Marc, que seran retirats per a formar part de les obres finals en els carrers de la població. Com a novetat, enguany, es premiarà als monuments millor valorats per a donar rellevància tant a aquesta exposició com al treball de les i els artistes fallers. Una vegada inaugurada aquesta exposició, les diferents comissions es van reunir en la Plaça de l’Ajuntament, per a formar part de la Crida, de la mà de les Falleres Majors d’Alfafar, Marta Berlanga i Patricia Raga i el President Infantil, David Zacarés. Un acte molt emotiu que va comptar amb un audiovisual preparat per la Junta Local Fallera. Sota la balconada de l’Ajuntament, la·luminat per a l’ocasió,,ca,es va donar la benvinguda a les falles del,,ca,Un esdeveniment especial i únic per als representants fallers de la localitat,,ca,Per a tancar el cap de setmana,,ca,es va dur a terme la macrodespertà,,ca,on les set falles d’Alfafar,,ca,Parc Alcosa,,en,El Sequer i Sant Jaume,,ca,van participar en aquesta despertà pels carrers del municipi,,ca,Unes festes que ja han començat i que sens dubte seran especials per a Marta,,ca,que sempre recordaran enguany per ser els màxims representants del món faller d’Alfafar,,ca, es va donar la benvinguda a les falles del 2018. Un esdeveniment especial i únic per als representants fallers de la localitat. Per a tancar el cap de setmana, es va dur a terme la macrodespertà, on les set falles d’Alfafar: L’Amistat, La filial, Parc Alcosa, Hort del Comte, Pensat i Fet, El Sequer i Sant Jaume, van participar en aquesta despertà pels carrers del municipi. Unes festes que ja han començat i que sens dubte seran especials per a Marta, Patricia i David, que sempre recordaran enguany per ser els màxims representants del món faller d’Alfafar.