Bauhaus Alfafar rep prop de 4.000 candidatures per a la seva pròxima obertura.

Bauhaus Alfafar rep prop de 4.000 candidatures per a la seva pròxima obertura.
  • Aquest centre té previst obrir les seves portes la primavera que.
  • Amb una superfície comercial de 13.500 m2 i una inversió de 30 milions d'euros.
Alfafar, 04/11/2016:
L'Alcalde d'Alfafar Juan Ramón Adsuara i el seu equip de govern, han visitat les instal·lacions del que serà la propera botiga de Bauhaus. Tots ells i elles han estat rebuts per Bart Ginneberge, Director general de Bauhaus Espanya i Moisés Gómez-Hidalgo, Director de la Botiga que s'obrirà a Alfafar. Aquesta nova botiga estarà ubicada al Parc Comercial Alfafar i comptarà amb 13.500 m2 de superfície comercial.
L’Ajuntament d’Alfafar y Bauhaus han recibido en tan solo un mes cerca de 4.000 sol·licituds per al seu futur centre al municipi, el segon de la companyia a la Comunitat Valenciana. Amb aquesta nova obertura, prevista per a la primavera de 2017, es generaran 150 llocs de treball directes i altres 100 indirectes a través de col·laboracions amb petites i mitjanes empreses de la zona.
En aquesta primera fase del procés de selecció, que está previsto que quede cerrado en enero de 2017 con las contrataciones pertinentes, Bauhaus compta amb la col·laboració de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local de l'Ajuntament d'Alfafar, encarregada de rebre part de les sol·licituds i de realitzar un garbell curricular per als diferents llocs sol·licitats, sempre prioritzant als veïns i veïnes d'Alfafar.
Durante la segunda fase, el departamento de selección, formació i desenvolupament de personal de Bauhaus s'encarregarà de realitzar les entrevistes finals, tanto grupales como individuales. Una vez finalizado el proceso, los nuevos empleados llevarán a cabo un programa de formación específico acorde a su responsabilidad. Com és habitual en la companyia, totes les persones seleccionades per formar part del futur centre Bauhaus València-Alfafar realitzaran un programa de formació específic el contingut i durada dependrà del lloc que vagi a ocupar l'empleat.
instal·lacionsbauhaus
Bauhaus Alfafar rep prop de 4.000 candidatures per a la seua pròxima obertura.
  • Aquest centre té previst obrir les seues portes la pròxima primavera.
  • Amb una superfície comercial de 13.500 m2 i una inversió de 30 milions d’euros.
Alfafar, 04/11/2016:
L’Alcalde d’Alfafar Juan Ramón Adsuara i el seu Equip de Govern, han visitat les instal·lacions del que serà la pròxima tenda de Bauhaus. Tots ells i elles han sigut rebuts per Bart Ginneberge, Director general de Bauhaus Espanya i Moisés Gómez-Hidalgo, Director de la Tenda que s’obrirà a Alfafar. Aquesta nova tenda estarà situada en el Parc Comercial Alfafar i comptarà amb 13.500 m2 de superfície comercial.
L’Ajuntament d’Alfafar i Bauhaus han rebut en tan sol un mes prop de 4.000 sol·licituds per al seu futur centre en el municipi, el segon de la companyia a la Comunitat Valenciana. Amb aquesta nova obertura, prevista per a la primavera de 2017, és generessin 150 llocs de treball directes i altres 100 indirectes a través de col·laboracions amb xicotetes i mitges empreses de la zona.
En aquesta primera fase del procés de selecció, que està previst que quede tancat al gener de 2017 amb les contractacions pertinents, Bauhaus compta amb la col·laboració de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament d’Alfafar, encarregada de rebre part de les sol·licituds i de realitzar un sedàs curricular per als diferents llocs sol·licitats, sempre prioritzant als veïns i veïnes d’Alfafar.
Durant la segona fase, el departament de selecció, formació i desenvolupament de personal de Bauhaus s’encarregarà de realitzar les entrevistes finals, tant grupals com a individuals. Una vegada finalitzat el procés, els nous empleats duran a terme un programa de formació específic concorde a la seua responsabilitat. Com és habitual en la companyia, totes les persones seleccionades per a formar part del futur centre Bauhaus València-Alfafar realitzaran un programa de formació específic el contingut de la qual i durada dependrà del lloc que vaja a ocupar l’empleat.