Dividend Digital/Dividendo Digital

L’alliberament del Dividend Digital és un procés que s’està realitzant per mandat de la Unió Europea (Decisió 2010/267/UE). Per a facilitar aquest procés, el Gobern ha posat en marxa un programa d’ajudes que compensa els costos de l’adaptació en les instal·lacions dels edificis que ho necessiten.

L’Ajuntament d’Alfafar posa a disposició de la ciutadania tota la informació per a sol·licitar aquest tipus de subvencions mitjançant l’elaboració d’un tríptic que es pot descarregar fent click ací.

A més es va a distribuir a cada comunitat de propietari i propietàries un exemplar informatiu elaborat per el Ministeri d’Indústria Energia i Turisme a este efecte.

Més informació ací.


 

La liberación del Dividendo Digital es un proceso que se está realizando por mandato de la Unión Europea (Decisión 2010/267/UE). Para facilitar este proceso, el Gobierno ha puesto en marcha un programa de ayudas que compensa los costes de la adaptación en las instalaciones de los edificios que lo necesiten.

El Ayuntamiento de Alfafar pone a disposición de la ciudadania toda la información para solicitar este tipo de subvenciones mediante la elaboración de un tríptico que se puede descargar haciendo click aquí.

Además se va a distribuir a cada comunidad de propietarios y propietarias un ejemplar informativo elaborado por el Ministerio de Industria Energía y Turismo a tal efecto.

 Más información aquí

Comprar a Nadal/Comprar en Navidad

L’Ajuntament d’Alfafar posa a disposició de la ciutadania una campanya informativa per a les compres de Nadal. Pot descarregar el tríptic ací.


 

El Ayuntamiento de Alfafar pone a disposición de la ciudadanía una campaña informativa para las compras de Navidad. Puede descargar el tríptico aquí.

Rebaixes/Rebajas

L’Ajuntament d’Alfafar posa a disposició de la ciutadania una campanya informativa per a les rebaixes. Pot descarregar el tríptic ací.


 

El Ayuntamiento de Alfafar pone a disposición de la ciudadanía una campaña informativa para las rebajas. Puede descargar el tríptico aquí

Comments are closed.

Close Search Window
This site is registered on wpml.org as a development site.