Comencen les Falles 2020 a Alfafar

Alfafar, 20/02/2020

L’Ajuntament, a través del seu regidoria de Falles, acull aquest dissabte 22 de febrer la tradicional nit de la Crida al balcó de l'consistori. Aquest acte, que anirà precedit de la inauguració de l'Exposició de l'Ninot dissabte a les 17h al CC Carrefour d'Alfafar, inicia el compte enrere per a les Falles 2020 al municipi.

Tant les set comissions com tota la ciutadania d'Alfafar està convidada a participar en aquests dos actes que es perfilen com uns dels més especials i multitudinaris d'aquests dies.

Així, el dissabte a partir de les 17h tindrà lloc al CC Carrefour la inauguració de l'Exposició de l'Ninot, on es podrà veure una mostra especial de ninots de las siete comisiones falleras de Alfafar.

D'altra banda, a partir de les 20h tindrà lloc la Salve a l'església de Nostra Senyora de l'Don que anirà seguit de la Crida, a les 21h. En aquest acte, la Fallera Mayor y la Fallera Mayor Infantil de la localidad, Cithia López i Paula Cases, y el alcalde de Alfafar, Juan Ramón Adsuara, darán oficialmente la bienvenida a las Fallas 2020 desde la Plaça de l’Ajuntament. Més, el diumenge al matí, les i els fallers iniciaran la programació fallera prevista amb una macrodespertà a partir de les 8h.

Con los tradicionales actos del próximo fin de semana, les set comissions falleres i la ciutadania d'Alfafar donen el tret de sortida a una programació que inclou moments tan esperats com la Cavalcada de l'Ninot de el dia 29 de febrer, el lliurament de premis i presentació de l'llibret el 6 de març, el lliurament d'insígnies d'el dia 8 o la entrega de premios del día 16, además de las citas más emocionantes de la semana fallera como la Plantà, la Ofrenda de Flores y la Nit de la Cremà de los días 15, 18 i 19 de març, respectivamente.

Alfafar, 20/02/2020

L’Ajuntament, a través de la seua regidoria de Falles, acull aquest dissabte 22 de febrer la tradicional nit de la Crida al balcó del consistori. Aquest acte, que anirà precedit de la inauguració de l’Exposició del Ninot el dissabte a les 17h en el CC Carrefour d’Alfafar, inicia el compte arrere per a les Falles 2020 en el municipi.

Tant les set comissions com tota la ciutadania d’Alfafar està convidada a participar en aquests dos actes que es perfilen com uns dels més especials i multitudinaris d’aquests dies.

Així, el dissabte a partir de les 17h tindrà lloc en el CC Carrefour la inauguració de l’Exposició del Ninot, on es podrà veure una mostra especial de ninots de les set comissions falleres d’Alfafar.

D'altra banda, a partir de les 20h tindrà lloc la Salve a l’església de La nostra Senyora del Do que anirà seguit de la Crida, té la 21h. En aquest acte, la Fallera Major i la Fallera Major Infantil de la localitat, Cithia López i Paula Cases, i l’alcalde d’Alfafar,,ca,les i els alumnes premiats han rebut un diploma a l’excel,,ca,lència acadèmica i una tablet com a obsequi a la seua dedicació,,ca,esforç i resultats,,ca,Sara Ruiz Martínez i Lucia Mesado Albors,,gl,estudiants de l’IES,,ca,d'Abril i del Centre Privat Maria Immaculada,,es,han sigut les premiades en Educació Secundària Obligatòria,,ca,Per part seua,,ca,els alumnes Ana López López,,ca,Ignacio Ortiz Comino i Tonet Soria Sáez del Centre Privat Guia,,es, Juan Ramón Adsuara, donaran oficialment la benvinguda a les Falles 2020 des de la Plaça de l’Ajuntament,,ca,s’ha iniciat una caminata organitzada per l’àrea d’Ordenació de Territori que ha comptat amb la presència de l’alcalde Juan Ramón Adsuara i dels regidors de Manteniment,,ca,Sanitat i Ordenació de Territori del consistori,,ca,Una hora després,,ca,per a finalitzar la ruta,,ca,els i les participants han pogut disfrutar d’un esmorzar saludable en el Jaume I,,ca. A més, el diumenge al matí, les i els fallers iniciaran la programació fallera prevista amb una Macrodespertà a partir de les 8h.

Amb els tradicionals actes del pròxim cap de setmana, les set comissions falleres i la ciutadania d’Alfafar donen el tret d’eixida a una programació que inclou moments tan esperats com la Cavalcada del Ninot del dia 29 de febrer, el lliurament de premis i presentació del llibret el 6 Marc, el lliurament d’insígnies del dia 8 o el lliurament de premis del dia 16, a més de les cites més emocionants de la setmana fallera com la Plantà, l’Ofrena de Flores i la Nit de la Cremà dels dies 15, 18 jo 19 Marc, respectivament.