Dos agents de la Policia Local d'Alfafar són condecorats per la Generalitat Valenciana

Alfafar, 08/11/2019

Dos agents de la Policia Local d'Alfafar, Salvador Rubio i Vicente Pruñonosa, han estat condecorats aquest dimecres per la seva actuació en un servei al novembre de 2018 en el qual la seva ràpida intervenció va ser vital per salvar la vida d'un nadó.

El reconeixement ha estat lliurat per la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, en un acte de celebració del Dia de la Policia Local de la Comunitat Valenciana en el Reial Monestir de Santa Maria del Puig.

Els agents han recollit el guardó acompanyats per la regidora de Policia L | Alfafar, María Dolores Caballero, i els regidors Raquel Vidal i Eduard Grau.

Alfafar, 08/11/2019

Dos agents de la Policia Local d’Alfafar, Salvador Rubio i Vicente Pruñonosa, han sigut condecorats aquest dimecres per la seua actuació en un servei al novembre de 2018 en el qual la seua ràpida intervenció va ser vital per a salvar la vida d’un bebé.

El reconeixement ha sigut entregat per la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, en un acte de celebració del Dia de la Policia Local de la Comunitat Valenciana en el Real Monestir de Santa María del Puig.

Els agents han recollit el guardó acompanyats per la regidora de Policia de l’Ajuntament d’Alfafar, María Dolores Caballero, i els regidors Raquel Vidal i Eduardo Grau.