El club Malinois Alfafar celebra els seus concursos de canaris de cant

Alfafar, 28/01/2020

El club Malinois Alfafar ha organitzat, un any més, seus concursos de canaris de cant malinois durant aquest mes de gener al municipi d'Alfafar. El primer d'ells es va celebrar durant els dies 11 i 12 de gener i es tractava de l'XXVIII Concurs de Caràcter Internacional de l'Club Malinois en què van participar 34 criadors nacionals d'Andalusia, Comunitat de Madrid, Múrcia, Catalunya, Navarra, Castella-la Manxa i Comunitat Valenciana.

En aquest certamen el club alfafarense es va alçar amb el segon i tercer lloc en la categoria d'equips amb Miguel Beltrán i Ramón José Monfort al capdavant respectivament. Durant aquest concurs, els judicis van ser realitzats per dos jutges de la Federació de Bèlgica KBFK i van comptar amb la inscripció d'un total de 348 ocells.

D'altra banda, el passat 18 de gener va tenir lloc el XXIII Concurs Social en què van participar 11 criadors nacionals de la Comunitat Valenciana i de Múrcia i que va comptar amb la inscripció de 78 ocells. En aquest certamen el club Malinois va aconseguir el segon premi en la categoria d'equips, amb Ramón José Monfort al capdavant, i amb els tres premis de la categoria individual, sent el primer per a Carlos Costa i el segon i tercer per Monfort.

Alfafar, 28/01/2020

El club Malinois Alfafar ha organitzat, un any més, els seus concursos de canaris de cant malinois durant aquest mes de gener en el municipi d’Alfafar. El primer d’ells es va celebrar durant els dies 11 jo 12 de gener i es tractava del XXVIII Concurs de Caràcter Internacional del Club Malinois en el qual van participar 34 criadors nacionals d’Andalusia, Comunitat de Madrid, Múrcia, Catalunya, Navarra, Castella-la Manxa i Comunitat Valenciana.

En aquest certamen el club alfafarense es va alçar amb el segon i tercer lloc en la categoria d’equips amb Miguel Beltrán i Ramón José Monfort al capdavant respectivament. Durant aquest concurs, els enjudiciaments van ser realitzats per dos jutges de la Federació de Bèlgica KBFK i van comptar amb la inscripció d’un total de 348 ocells.

D'altra banda, el passat 18 de gener va tindre lloc el XXIII Concurs Social en el qual van participar 11 criadors nacionals de la Comunitat Valenciana i de Múrcia i que va comptar amb la inscripció de 78 ocells. En aquest certamen el club Malinois es va alçar amb el segon premi en la categoria d’equips, amb Ramón José Monfort al capdavant, i amb els tres premis de la categoria individual, sent el primer per a Carlos Costa i el segon i tercer per a Monfort.