El Complex Esportiu Municipal d'Alfafar acull la fase prèvia de l'Estrella Damm Open 2019

Alfafar, 05/07/2019:
El Complex Esportiu Municipal d'Alfafar (SUMA Fitness Club Alfafar) torna a comptar amb la presència dels millors jugadors de pàdel del món com a amfitrió de les prèvies de l'Estrella Damm Open 2019. Un circuito que gira por diferentes ciudades y países con el objetivo de acercar el pádel profesional a los aficionados de todo el mundo.

A partir de diumenge 7 de juliol i fins al divendres 12, els jugadors del circuit World Padel Tour convertiran el centre esportiu municipal a l'escenari amb més prestigi en el món del pàdel, tant en categoria femenina com masculina.

Per la seva banda, el Complex Esportiu Municipal SUMA Pàdel Alfafar compta amb el títol de Club Oficial 2019 que atorga World Pàdel Tour. Així, durant els dies que dura la fase prèvia, els amants del pàdel i de l'esport en general podran gaudir de forma gratuïta del torneig en unes instal·lacions preparades per acollir 570 espectadors i per les quals es calcula que, durant la setmana, passaran al voltant de 6.000 espectadors.

El pádel, en la actualidad, se posiciona como uno de los deportes más emergentes, con una mayor velocidad de crecimiento y que cada día cuenta con un mayor número de seguidores, a nivel mundial. El municipio de Alfafar, com a seu valenciana de la prèvia de l'Estrella Damm València Màster reforça amb aquest esdeveniment l'impuls a l'esport que es porta treballant des de l'Ajuntament d'Alfafar durant els últims anys.

Per a més informació visita la web de SUMA Pàdel Alfafar.

Alfafar, 05/07/2019:
El Complex Esportiu Municipal d’Alfafar (SUMA Fitness Club Alfafar) torna a comptar amb la presència dels millors jugadors de pàdel del món com a amfitrió de les prèvies de l’Estrella Damm Valencia Open 2019. Un circuit que gira per diferents ciutats i països amb l’objectiu d’acostar el pàdel professional als afeccionats de tot el món.

A partir del diumenge 7 de juliol i fins al divendres 12, els jugadors del circuit World Padel Tour convertiran el centre esportiu municipal en l’escenari amb més prestigi en el món del pàdel, tant en categoria femenina com masculina.

Per part seua, el Complex Esportiu Municipal SUMA Pàdel Alfafar compta amb el títol de Club Oficial 2019 que atorga World Padel Tour. Així, durant els dies que dura la fase prèvia, els amants del pàdel i de l’esport en general podran gaudir de forma gratuïta del torneig en unes instal·lacions preparades per a acollir a 570 espectadors i per les quals es calcula que, durant la setmana, passaran al voltant de 6.000 espectadors.

El pàdel, en l’actualitat, es posiciona com un dels esports més emergents, amb una major velocitat de creixement i que cada dia compta amb un major nombre de seguidors, a nivell mundial. El municipi d’Alfafar, com a seu valenciana de la prèvia de l’Estrella Damm Valencia Máster reforça amb aquest esdeveniment l’impuls a l’esport que es porta treballant des de l’Ajuntament d’Alfafar durant els últims anys.

Per a més informació visita la web de SUMA Pàdel Alfafar.