El Jazz torna a Alfafar juntament amb Sedajazz

  • Per desè any consecutiu Alfafar va celebrar divendres passat 30 d'abril el Dia Internacional de l'Jazz al costat de Sedajazz.
  • En aquesta edició la formació va acollir a músics de diferents generacions i va comptar amb la veu de Sole Giménez.
  • El concert es va adaptar a la situació actual i la meteorologia i es va celebrar al Poliesportiu Municipal.

Alfafar, 03/05/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través d' la regidoria de Cultura, juntament amb Sedajazz ha organitzat la desena edició de la celebració del Dia Internacional de l'Jazz. Divendres passat 30 d'abril la música va omplir el pavelló de l'Poliesportiu Municipal.

L'actuació d'aquest any no ha pogut comptar amb la presència dels més de 100 músics que participaven habitualment en l'esdeveniment, però Sedajazz va crear una formació per a l'esdeveniment que comptava amb músics de diferents generacions i la col·laboració especial de la cantant Sole Giménez.

el concert, adaptat amb totes les mesures d'acord amb la situació sanitària actual, va permetre un any més a la ciutadania d'Alfafar gaudir d'una magnífica actuació.

amb aquesta, L | Alfafar reafirma la seva aposta per la cultura segura i consolida una cita cultural i familiar molt esperada al municipi i se suma a el Dia Internacional de Jazz que es commemora cada 30 d'abril.

El Jazz torna a Alfafar junt amb Sedajazz

  • Per desé any consecutiu Alfafar va celebrar divendres passat 30 d’abril el Dia Internacional del Jazz junt amb Sedajazz.
  • En esta edició la formació va acollir a músics de diferents generacions i va comptar amb la veu de Sole Giménez.
  • El concert es va adaptar a la situació actual i la meteorologia i es va celebrar en el Poliesportiu Municipal.

Alfafar, 03/05/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Cultura, juntament amb Sedajazz ha organitzat la desena edició de la celebració del Dia Internacional del Jazz. Divendres passat 30 d’abril la música va omplir el pavelló del Poliesportiu Municipal.

L’actuació d’enguany no ha pogut comptar amb la presència dels més de 100 músics que participaven habitualment en l’esdeveniment, però Sedajazz va crear una formació per a l’esdeveniment que comptava amb músics de diferents generacions i la col·laboració especial de la cantant Sole Giménez.

El concert, adaptat amb totes les mesures d’acord amb la situació sanitària actual, va permetre un any més a la ciutadania d’Alfafar gaudir d’una magnífica actuació.

Amb esta, l’Ajuntament d’Alfafar reafirma la seua aposta per la cultura segura i consolida una cita cultural i familiar molt esperada en el municipi i se suma al Dia Internacional del Jazz que es commemora cada 30 d’abril.