Finalitzen les obres de millora del 2n tram de l'Av. Camí Orba entre Alfafar y Benetússer

  • Durant el mes de febrer es van realitzar treballs per a la nova conducció d'aigua al municipi.
  • Els últims dies s'han instal·lat reductors de velocitat, s'ha millorat l'accessibilitat i s'ha asfaltat des de l'Av. Torrent Fins Graz Liebenau.

Alfafar, 10/03/15:

L'Alcalde d'Alfafar Juan Ramón Adsuara va visitar fa uns dies amb l'alcaldessa de Benetússer Laura Chulià, els últims treballs que estan realitzant-se en l'Av. Cami Orba, en el seu 2n tram que comparteixen els municipis d'Alfafar i Benetússer.

Durant el passat mes de febrer, aquest tram va ser intervingut per realitzar les obres de la nova conducció de transport d'aigua de Emimet, finalitzades les quals el municipi d'Alfafar disposa d'una aigua potable amb millor qualitat i que compleix amb tots els paràmetres que estableix la Unió Europea.

A continuació, deixar sortir. Camí Orba ha estat intervinguda les últimes setmanes per a la instal·lació de reductors de velocitat, millorar l'accessibilitat, i reparació i millora de la mateixa, procedint posteriorment a la seva asfaltat, projecte en el qual ha intervingut també la Diputació de València i que s'ha dut a terme en el menor temps possible gràcies a la coordinació dels tècnics implicats.