III Feria de la Tapa y el Comercio en Alfafar.

  • Els dies 17, 18 i 19 de junio se podrá disfrutar en la Plaça Corts Valencianes de esta feria que celebra su tercera edición.
  • Música en directo, balls, juegos o hinchables son algunas de las actividades de las que se podrán disfrutar en este evento.
Alfafar, 16/06/2016:
Alfafar a través de la AEDL y con la colaboración de la Asociación de Comerciantes y Profesionales de Alfafar (ACYPAL) y el Portal de Comerciantes del municipio, celebran la III Edición de la Feria de la Tapa y el Comercio de Alfafar los días 17, 18 i 19 de junio en la Plaça Corts Valencianes del Barrio San Jorge.
En el Centro Municipal de Mayores Parque de las Palmeras, les i els hostalers del municipi ja van mostrar les seves propostes gastronòmiques en forma de tapes. Així com els i les comerciants van exhibir un lot dels seus productes, en col·laboració amb ACYPAL.
Aquest esdeveniment compta amb diferents activitats adreçades als diferents públics assistents, per poder així gaudir en família. castells inflables, música en directo, desfilades, jocs, balls i tallers seran algunes de les activitats preparades per al gaudi de les i els presents.
Un any més comptarem amb el Concurs de Tapes pels estands de gastronomia. Com a novetat en aquesta 3a edició, s'ha organitzat el Concurs al Millor Disseny Stand Comerç 2016. Tots dos concursos tindran 1ª i 2ª categoria de premi per votació popular, electrònicament a través de la pàgina web de l'esdeveniment i per escrit en les urnes habilitades per a aquesta finalitat a les taquilles.
Entre tots els visitants de la Fira es sortejarà una invitació de sopar per 2 persones en l'establiment guanyador del Concurs de Tapes. Dins el concurs al Millor Disseny Stand Comerç 2016, entre tots els participants de la fira que votin se sortejarà un regal per part de ACYPAL. Todo ello, tindrà lloc, el domingo 19 de juny, a les 14h. A la tarda podrem seguir gaudint de les activitats infantils (castells inflables, juegos gigantes y “globotà”).
La III Edición de la Feria de la Tapa y Comercio de Alfafar 2016, será un fin de semana para disfrutar tanto mayores como pequeños en un ambiente familiar, con diferentes actividades de entretenimiento y rodeados de una oferta variada de productos y servicios locales de calidad.