Informació

Sobre nosaltres,,es,Empreses i comerços que busquen assessorament,,es,Visiteu-nos en els nostres perfils en xarxes socials,,es,i class =,,en,fab fa-facebook-square,,en,Sobre nosaltres,,es,Empreses i comerços que busquen assessorament,,es,Visiteu-nos en els nostres perfils en xarxes socials,,es,i class =,,en,fab fa-facebook-square,,en?

És un servei adreçat al ciutadà demandants d'ocupació, aquells que sol · liciten una millora de feina o assessorament inicial per a la posada en marxa d'una activitat econòmica al municipi per compte propi.

També està destinat a les empreses o comerços del municipi d'Alfafar que requereixen treballadors per al seu negoci.

ADL

Qui són els nostres usuaris?
  • Persones desocupades o que sol · liciten millora d'ocupació.
  • Qualsevol ciutadà o associació que demani els nostres serveis.
  • Empreses i comerços que tenen la necessitat de realitzar contractacions.
  • Empresas y comercios que buscan asesoramiento.
  • Demandants d'ocupació que desitgen incorporar-se al mercat laboral per compte propi.
  • Demandants d'ocupació que necessiten millorar la seva qualificació professional.

On som?

Plaça Corts Valencianes s / n cantonada amb C / Antonio Muñoz (Barri Sant Jordi)


Veure mapa més gran

 

Contacte

Telèfon : 96 318 24 48

Correo electrónico: adl@alfafar.es

Visítenos en nuestros perfiles en redes sociales:

 

Horari

OCUPACIÓ: Amb cita prèvia

  • Dilluns i dijous en Barri Sant Jordi d' 10 01:00 13 hores.
  • Dimarts en Barri Orba d' 10 01:00 13 hores.

 

EMPRENEDORS: Amb cita prèvia

  • Divendres en Barri Sant Jordi d' 10 01:00 13 hores.
Autorització de dades

*Política de Privacitat i Protecció de dades

L'ADL és conscient que per als Candidats i / o Alumnes és summament important que es doni un tractament responsable en la gestió de les dades personals dels Candidats i / o Alumnes. Per això l'ADL compleix totes les normes legals de protecció de dades que siguin aplicables i estableix mecanismes i procediments de seguretat per a la gestió de les dades dels Candidats i / o Alumnes.

Consentiment del Candidat i / o Alumne per al tractament i cessió de les dades personals

En omplir el primer formulari i fer clic per enviar les dades, el Candidat i / o Alumne manifesta haver llegit i acceptat expressament la present política de privacitat incloses dins de les condicions legals del Candidat i / o Alumne, i atorga el seu consentiment inequívoc i exprés al tractament de les seves dades personals conforme a les finalitats informades i serveis que presta l'ADL, així com la cessió de les seves dades personals a tercers per al compliment del servei (amb els condicionants que s'especifiquen en l'apartat de control de privacitat). A aquests efectes s'entén per Tercer “les entitats, Empreses i / o centres de formació que utilitzen els serveis de l'ADL per a la recerca i selecció de personal”.

Igualment, els Candidats i / o Alumnes autoritzen expressament a l'ADL a accedir a les seves dades personals i curriculars, independentment del seu nivell de privacitat, a fi i efecte de poder informar d'ofertes de treball concretes i idònies al seu perfil professional.

Novetats

Alfafar llança formació en capacitats digitals per a dones

La formació digital està dirigida a dones prioritàriament aturades. Es duran a terme dos cursos de 40 hores lectives en formació de noves tecnologies. Aquesta formació compta amb la subvenció de Labora finançada pels fons europeus NextGenerationEU. Alfafar, 14/09/2022 L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua Agència de Desenvolupament Local (ADL),impulsa un programa de formació en capacitats digitals adreçat a dones prioritàriament aturades. Aquest curs pretén..
Anar a la notícia »

Alfafar anuncia una nueva edición del Fòrum Ocupa’t

El III Fòrum Ocupa’t en Alfafar tendrá lugar el 29 de setembre al Complex Esportiu Municipal. La jornada comptarà amb un espai destinat a fer entrevistes de treball amb empreses de la zona. Assistiran empreses com Cecotec, Decathlon, grup Saône, Voltereta o Norauto, entre altres. Alfafar, 13/09/2022 L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha organizado el III Fòrum Ocupa’t en Alfafar, que tindrà lloc el dijous 29 de setembre ...
Anar a la notícia »

Alfafar reparte casi el 70% dels bons escolars en menys d´un mes

Les famílies podran sol·licitar el bo fins al 11 d'octubre de manera telemàtica. Els ajuts oscil·len entre els 40 i 75 euros per gastar en el comerç local adherit a l'conveni. Alfafar, 12/09/2022 L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d'Educació, i en col·laboració amb l'àrea de Sistemes informàtics, ha repartit gairebé..
Anar a la notícia »

Alfafar esgota tots els Bons Comerç en menys d'una setmana

S'ha repartit el 100% dels bons de la campanya en tan sols uns dies. En total s'han destinat un total de 9.000 euros de pressupost municipal. Els Bons Comerç es podran gastar fins al 16 d'octubre als comerços adherits. Alfafar, 07/09/2022 L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l'àrea de comerç, ha repartit tots els Bons..
Anar a la notícia »

Alfafar renueva el programa Talleres de Empleo ‘Avancem junts II’

En aquesta edició Alfafar rebrà una subvenció de 251.354,40 euros. El programa mixt d'ocupació i formació "Tallers d'Ocupació" té com a objectiu ampliar l'ocupabilitat de persones majors d'edat. El projecte donarà inici a partir del pròxim 1 d'octubre. Alfafar, 30/08/2022 L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha aconseguit, de ...
Anar a la notícia »

Entrades més antigues »