Juan Ramón Adsuara, Alcalde d'Alfafar, rep les claus del nou edifici de la Policia Local

Juan Ramón Adsuara, Alcalde d'Alfafar, rep les claus del nou edifici de la Policia Local

  • Les obres de rehabilitació es van iniciar a finals de 2015 i van ser finalitzades recentment.
  • El nou edifici de la Policia Local s'ha fet seguint els criteris d'Eficiència Energètica.
Alfafar, 17/01/2017:
L'alcalde de Alfafar, Juan Ramón Adsuara, ha rebut de mans de l'empresa constructora BECSA les claus del nou edifici de la Policia Local d'Alfafar situat a l'Edifici Tauleta al carrer Nou d ‘ octubre.
Les obres de rehabilitació es van iniciar a finals de 2015 i van ser finalitzades recentment complint els terminis establerts.
El nou edifici de la Policia Local s'ha fet seguint els criteris d'Eficiència Energètica requerits per la Diputació de València regits per la legislació europea, que obliga que per a l'any 2020 s'hagi estalviar un 20 % en consum d'energia primària en els edificis que es construeixin a partir d'aquesta data, sent edificis considerats d'emissió gairebé nul·la.
L'edifici ha estat dotat d'aerotermia fotovoltaica, il·luminació LED i sistema domòtic.
Aquest canvi d'ubicació és funcional per a la Policia Local d'Alfafar ja que, gràcies a la nova localització, s'aconsegueix separar els jutjats de la Policia Local i millorar d'aquesta manera l'activitat de cada un d'aquests dos organismes.
L'empresa constructora BECSA costat de l'arquitecte Paco Tarazona, han desenvolupat aquest projecte en què a més dels criteris d'eficiència energètica, s'ha adaptat l'edifici a les persones amb diversitat funcional.
El trasllat de la Policia Local d'Alfafar al nou edifici està previst que es vaig efectuar en els pròxims mesos.
Aquesta aposta pel futur per part de l'Ajuntament d'Alfafar millora l'estat dels edificis del municipi, apostant pel medi ambient i garantint la protecció i intimitat dels veïns i veïnes d'Alfafar.
Nuevo Edificio Policía Local Alfafar

Juan Ramón Adsuara, Alcalde d’Alfafar, rep les claus del nou edifici de la Policia Local

  • Les obres de rehabilitació es van iniciar a finals de 2015 i van ser finalitzades recentment.
  • El nou edifici de la Policia Local s’ha fet seguint els criteris d’Eficiència Energètica.
Alfafar, 17/01/2017:
L’Alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, ha rebut de mans de l’empresa constructora BECSA les claus del nou edifici de la Policia Local d’Alfafar situat en l’Edifici Tauleta en el carrer Nou d ‘ octubre.
Les obres de rehabilitació es van iniciar a finals de 2015 i van ser finalitzades recentment complint els terminis establits.
El nou edifici de la Policia Local s’ha fet seguint els criteris d’Eficiència Energètica requerits per la Diputació de València regits per la legislació europea, que obliga que per a l'any 2020 s’haja d’estalviar un 20 % en consum d’energia primària en els edificis que es construïsquen a partir d’eixa data, sent edificis considerats d’emissió quasi nul·la.
L’edifici ha sigut dotat d’aerotermia fotovoltaica, la·luminació LED i un sistema domòtic.
Este canvi d’ubicació és funcional per a la Policia Local d’Alfafar ja que, gràcies a la nova localització, s’aconseguix separar els Jutjats de la Policia Local i millorar d’esta manera l’activitat de cada un d’estos dos organismes.
L’empresa constructora BECSA junt amb l’arquitecte Paco Tarazona, han desenrotllat este projecte en què a més dels criteris d’eficiència energètica, s’ha adaptat l’edifici a les persones amb diversitat funcional.
El trasllat de la Policia Local d’Alfafar al nou edifici està previst que tinga lloc en els pròxims mesos.
Esta aposta pel futur per part de l’Ajuntament d’Alfafar millora l’estat dels edificis del municipi, apostant pel medi ambient i garantint la protecció i intimitat dels veïns i veïnes d’Alfafar.