La Campanya CONTROLA'T també present durant les falles d'Alfafar

  • La UPCCA de l'Ajuntament d'Alfafar va informar durant les passades falles als i les joves del municipi sobre els riscos de l'abús de l'alcohol.

Alfafar, 23/03/15:

L’Ajuntament d’Alfafar puso en marcha la campaña “CONTROLA’T, també en Falles "durant les passades festes falleres, a través de la seva Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA).

L'objectiu d'aquesta campanya era informar i sensibilitzar adolescents i joves del municipi sobre els efectes i riscos de l'abús de l'alcohol durant aquest període.

La campanya va arribar al voltant de 400 adolescents i joves d'Alfafar, col·laborant en la mateixa fins 15 persones, el que va fer possible poder arribar al major nombre de nois i noies possible.

Les activitats realitzades durant la campanya van ser la popular Coctelera Jove (on els i les joves aprenen a realitzar els seus propis còctels sense alcohol), un photocall, repartiment de targetes de cartera amb missatges preventius, proves Cogan fas de visió borrosa i repartiment de piruletes i altres dolços com a alternativa a l'alcohol.