La CFPA d'Alfafar celebrarà la seva XXIII Setmana Cultural,,es,de juny es realitzaran diferents actvitats i excursions,,es,La XXIII Setmana Cultural de l'Escola d'Adults acabarà amb un sopar de germanor,,es,Un any més l'Escola d'Adults d'Alfafar celebrarà la seua Setmana Cultural per a la que han organitzat jornades de portes obertes en què ensenyaran a tots els veïns i veïnes,,es,que ho desitgin,,es,el resultat dels tallers que s'han realitzat durant aquest curs,,es

La CFPA d'Alfafar celebrarà la seva XXIII Setmana Cultural,,es,de juny es realitzaran diferents actvitats i excursions,,es,La XXIII Setmana Cultural de l'Escola d'Adults acabarà amb un sopar de germanor,,es,Un any més l'Escola d'Adults d'Alfafar celebrarà la seua Setmana Cultural per a la que han organitzat jornades de portes obertes en què ensenyaran a tots els veïns i veïnes,,es,que ho desitgin,,es,el resultat dels tallers que s'han realitzat durant aquest curs,,es

  • Del 5 l' 9 de juny es realitzaran diferents activitats i excursions,,es,de juny es realitzaran diferents activitats i excursions,,ca.
  • La XXIII Semana Cultural de la Escuela de Adultos terminará con una cena de hermandad.
Alfafar 24/05/2017:
Un año más la Escuela de Adultos de Alfafar celebrará su Semana Cultural para la que han organizado jornadas de puertas abiertas en las que enseñarán a todos los vecinos y vecinas, que lo deseen, el resultado de los talleres que han realizado durante este curso. Del 5 l' 9 de juny, s'han organitzat nombroses activitats per celebrar el final de curs,,es,La inauguració de la Setmana Cultural serà el dia,,es,hores amb diverses exposicions dels tallers que s'han realitzat a l'escola com són el taller de fotografia,,es,el de patchwork o el d'aquarel·la,,es,Els veïns i veïnes que ho desitgin podran assistir a les exhibicions d'activitats com dansa del ventre,,es,tai-txi i dj xi an que faran aquest dia,,es,s'ha organitzat una passejada a peu a Pinedo amb un dinar a la platja,,es. La inauguración de la Semana Cultural será el día 5 de juny a les 19.00 horas con varias exposiciones de los talleres que se han realizado en la escuela como son el taller de fotografía, el de patchwork o el de acuarela, entre d'altres. Los vecinos y vecinas que lo deseen podrán asistir a las exhibiciones de actividades como danza del vientre, tai-txi y ju xi an que harán ese día.
Més, per al dia 6 de juny, se ha organizado un paseo a pie a Pinedo con un almuerzo en la playa, la inscripció per assistir a aquesta activitat podran realitzar-se des dimarts que ve,,es,Aquest mateix dia també s'obrirà la inscripció per a acudir a la ruta històrica,,es,organitzada pel dia,,es,amb un recorregut per "La València Republicana" i que acabarà amb un sopar de pícnic a la llera del riu Túria,,es,Per posar punt i final a la Setmana Cultural,,es,els alumnes i les alumnes de l'escola celebraran el divendres un sopar de germanor amb entrepans a preus populars,,es,Amb aquesta Setmana Cultural plena d'activitats,,es 30 de maig. Este mismo día también se abrirá la inscripción para acudir a la ruta histórica, organizada para el día 8 de juny, con un recorrido por “La València Republicana” y que terminará con una cena de picnic en el cauce del río Turía.
Para poner punto y final a la Semana Cultural, los alumnos y alumnas de la escuela celebrarán el viernes una cena de hermandad con bocadillos a precios populares.
Con esta Semana Cultural llena de actividades, els alumnes i les alumnes de l'Escola d'Adults posen fi a aquest curs i es preparen per al pròxim curs,,es,la inscripció es podrà realitzar del,,es,La CFPA d’Alfafar celebrarà la seua XXIII Setmana Cultural,,ca,de juny es realitzaran diferents actvidades i excursions,,ca,La XXIII Setmana Cultural de l’Escola d’Adults acabarà amb un sopar de germanor,,ca 2017/2018 cuya inscripción se podrá realizar del 26 l' 30 de juny.
CFPA Setmana Cultural 2016

La CFPA d’Alfafar celebrarà la seua XXIII Setmana Cultural.

  • Del 5 l' 9 de juny es realitzaran diferents activitats i excursions.
  • La XXIII Setmana Cultural de l’Escola d’Adults acabarà amb un sopar de germanor.
Alfafar 24/05/2017:
Un any més l’Escola d’Adults d’Alfafar celebrarà la seua Setmana Cultural per a la qual han organitzat jornades de portes obertes en les quals ensenyaran a tots els veïns i veïnes,,ca,que ho desitgen,,ca,el resultat dels tallers que han realitzat durant aquest curs,,ca,s’han organitzat nombroses activitats per a celebrar la fi de curs,,ca,La inauguració de la Setmana Cultural serà el dia,,ca,de juny a les,,ca, que ho desitgen, el resultat dels tallers que han realitzat durant aquest curs. Del 5 l' 9 de juny, s’han organitzat nombroses activitats per a celebrar la fi de curs. La inauguració de la Setmana Cultural serà el dia 5 de juny a les 19.00 hores amb diverses exposicions dels tallers que s’han realitzat en l’escola com són el taller de fotografia,,ca,el de patchwork o el d'aquarel,,es,Els veïns i veïnes que ho desitgen podran assistir a les exhibicions d’activitats com a dansa del ventre,,ca,tai-txi I dj,,en,xi an que faran aqueix dia,,ca,s’ha organitzat un passeig a peu a Pinedo amb un esmorzar en la platja,,ca,la inscripció per a assistir a aquesta activitat podran realitzar-se des de dimarts que ve,,ca, el de patchwork o el d’aquarel·la, entre uns altres. Els veïns i veïnes que ho desitgen podran assistir a les exhibicions d’activitats com a dansa del ventre, tai-txi i dj. xi an que faran aqueix dia.
A més, per al dia 6 de juny, s’ha organitzat un passeig a peu a Pinedo amb un esmorzar en la platja, la inscripció per a assistir a aquesta activitat podran realitzar-se des de dimarts que ve 30 de maig. Aquest mateix dia també s’obrirà la inscripció per a acudir a la ruta històrica,,ca,organitzada per al dia,,ca,amb un recorregut per “La València Republicana” i que acabarà amb un sopar de pícnic en el llit del riu Turía,,ca,Per a posar punt i final a la Setmana Cultural,,ca,els alumnes i alumnes de l’escola celebraran el divendres un sopar de germanor amb entrepans a preus populars,,ca,Amb aquesta Setmana Cultural plena d’activitats,,ca, organitzada per al dia 8 de juny, amb un recorregut per “La València Republicana” i que acabarà amb un sopar de pícnic en el llit del riu Turía.
Per a posar punt i final a la Setmana Cultural, els alumnes i alumnes de l’escola celebraran el divendres un sopar de germanor amb entrepans a preus populars.
Amb aquesta Setmana Cultural plena d’activitats, els alumnes i alumnes de la Escola d’Adults posen fi a aquest curs i es preparen per al pròxim curs,,ca,la inscripció del qual es podrà realitzar del,,ca 2017/2018 la inscripció del qual es podrà realitzar del 26 l' 30 de juny.