La Policia Local d'Alfafar ofereix els seus serveis per a la gestió del trànsit a empreses del municipi

Alfafar, 11/10/2019

La Policia Local d'Alfafar compta amb una prestació de servei especial de gestió del trànsit a la localitat per a algunes empreses instal·lades a la zona comercial del municipi. Així, les companyies que ho sol·licitin, poden disposar d'agents de la policia per a la gestió del trànsit en els seus voltants durant els dies més complicats per afluència de públic.

En ese sentido, una de les primeres empreses que ha sol·licitat aquest servei ha estat Ikea, que fa unes setmanes va disposar d'agents de la Policia Local per al control del trànsit a les entrades i sortides de la seva àrea.

El servei, que busca millorar l'afluència de trànsit evitant així embussos en aquesta zona d'Alfafar, se puede solicitar a través de l’Ajuntament. Pots consultar més sobre com fer-ho i les tarifes corresponentsaquí.

Per a la regidora de Policia, María Dolores Caballero, "Es tracta d'un servei que s'ofereix amb l'objectiu de millorar el flux de trànsit i la seguretat viària a la zona comercial, especialment en moments en què el públic allà augmenta, és a dir, caps de setmana o períodes com la campanya nadalenca o les rebaixes ".

Alfafar, 11/10/2019

La Policia Local d’Alfafar compta amb una prestació de servei especial de gestió del trànsit en la localitat per a algunes empreses instal·lades en la zona comercial del municipi. Així, les companyies que ho sol·liciten, poden disposar d’agents de la policia per a la gestió del trànsit en els seus voltants durant els dies més complicats per afluència de públic.

En aquest sentit, una de les primeres empreses que ha sol·licitat aquest servei ha sigut Ikea, que fa unes setmanes va disposar d’agents de la Policia Local per al control del trànsit en les entrades i eixides de la seua àrea.

El servei, que busca millorar l’afluència de trànsit evitant així embossos en aquesta zona d’Alfafar, es pot sol·licitar a través de l’Ajuntament. Pots consultar més sobre com fer-ho i les tarifes corresponents ací.

Per a la regidora de Policia, María Dolores Caballero, “es tracta d’un servei que s’ofereix amb l’objectiu de millorar el flux de trànsit i la seguretat viària en la zona comercial, especialment en moments en els quals el públic allí augmenta, és a dir, caps de setmana o períodes com la campanya nadalenca o les rebaixes”.