L’Ajuntament d’Alfafar instala en la Avenida Camí d’Orba reductores de velocidad

  • Altres mesures de seguretat que van a prendre és la instal·lació de senyals lluminosos i reforçar la pintura viària.
  • Aquesta acció es durà a terme gràcies al Pla Provincial d'Obres i Serveis de la Diputació de València.

Alfafar, 07/04/15:

Amb l'objectiu d'incrementar la seguretat viària tant per a vianants com per al trànsit rodat, l’Ajuntament d’Alfafar va a instalar 3 mecanismes reductors de velocitat en el primer tram de l'Avinguda Camí d'Orba.

Aquest tram comprèn una llarga recta entre la Ronda Sud i l'Avinguda Torrent, en la qual els i les conductors solen circular per sobre de la velocitat establerta, pel que amb aquesta mesura es busca controlar el trànsit perquè transiti segons el que estableix per llei per al tipus de vial.

Un d'aquests reductors es col·locarà a l'entorn del CEIP Orba, perquè els i les conductors prestin especial atenció en aquesta zona i garantir la seguretat dels i les escolars i vianants que transiten per la zona.

Per altra banda, aquesta actuació preveu a més en aquest pas tan conflictiu, la instal·lació de senyals lluminosos i millorar la pintura vial que reforça la seguretat.

Aquesta acció, amb la qual es pretén reduir els accidents de trànsit en aquesta zona, es durà a terme gràcies al Pla Provincial d'Obres i Serveis de la Diputació de València.

Aquests treballs se sumaran a les millores realitzades durant el mes de febrer, com la renovació de l'asfaltat i millora de l'accessibilitat en el segon tram de l'Avinguda Camí d'Orba.