L'Ajuntament d'Alfafar presenta als seus veïns i veïnes la Carta de Serveis 2015

  • L'equip de govern ha sortit al carrer a presentar la Carta de Serveis aprovada recentment 2015, després de rebre la de 2014 la Certificació de Qualitat AENOR.
  • L'Alcalde i els seus regidors atendran a més qualsevol tipus de consulta, petició, queixa o suggeriment que la ciutadania vulgui plantejar.
Alfafar, 18/02/15:
L'Equip de Govern Municipal de l'Ajuntament d'Alfafar, ha iniciat les accions de presentació de la Carta de Serveis de l'exercici 2015, aprovada recentment.
Aquest document recull els 56 nous compromisos de gestió de qualitat assumits per l'Ajuntament amb els veïns i veïnes del municipi i suposa donar un pas més en la millora de la qualitat del servei que es presta a la ciutadania d'Alfafar, millorant considerablement els processos d'atenció i resposta d'aspectes com Manteniment, Comerç, Participació Ciutadana, Policia Local, Ocupació, Serveis Socials o Educació entre d'altres.
Les accions de presentació s'estan realitzant ja en diferents punts del municipi, mitjançant la instal·lació d'una taula informativa en què tant l'alcalde d'Alfafar Juan Ramón Adsuara, com els i les regidors del equip de govern, presenten la Carta de Serveis als veïns i veïnes, recollint "in situ" consultes, peticions, suggeriments i queixes dels mateixos, relacionades amb diferents aspectes de la gestió municipal.
Aquest tipus d'accions de proximitat, permeten augmentar el grau de coneixement sobre la gestió municipal, alhora que ofereixen a la ciutadania gran informació sobre tots aquells serveis que l'Ajuntament posa a disposició dels seus veïns i veïnes, emparat per la Certificació de Qualitat AENOR recentment atorgada a la seva Carta de Serveis.
Per a Juan Ramón Adsuara Alcalde d'Alfafar, aquest tipus d'accions responen a la filosofia de treball que ha implantat el seu equip de govern en aquests últims anys, un treball en el qual la participació ciutadana juga un paper fonamental en la presa de decisions que afecten els veïns i veïnes d'Alfafar.