Les obres d'asfaltat i condicionament de carrers finalitzaran aquesta setmana a Alfafar

  • La col·laboració en aquesta acció entre l'Ajuntament d'Alfafar i la Diputació de València ha permès millorar diverses zones del municipi que es mantenien sense reasfaltar i en mal estat.
Alfafar, 2

4/02/15:
L’Ajuntament d’Alfafar ha podido, a través del Pla de Camins Rurals i Carrers 2014-2015 de la Diputació de València, millorar l'asfalt de diverses zones de la localitat molt deteriorades per l'abundant trànsit que les transita.
Els carrers en què s'està realitzant l'actuació són: Castelló, Dr. Ferran, Pintor Sorolla i Sant Antoni. De la mateixa manera, s'estan escometent reformes a l'Av. Camí d’Orba, des de l'Av. Torrent fins a les vies del tren.
Per a l'Alcalde d'Alfafar Juan Ramón Adsuara, aquests treballs eren necessaris per al condicionament de vies amb important volum de trànsit i per això es va transmetre la seva especial urgència a la Corporació Provincial perquè fossin inclosos en el Pla de Camins Rurals i Carrers 2014-2015. A més l'esforç que ha realitzat la Diputació ha permès que l'actuació no suposi cap inversió per a les arques municipals d'Alfafar.
Les obres estaran acabades aquesta mateixa setmana, ja que com ha afegit Adsuara, la celeritat a l'hora d'emprendre les reformes ha estat prioritària perquè des de l'Ajuntament s'ha tractat de portar a terme el projecte generant les menors molèsties possibles als veïns i veïnes d'Alfafar.