Les i els Majors d'Alfafar tanquen el curs

  • Les i els Majors van mostrar tot l'après en aquests tallers als quals van durant tot l'any.
  • Més de 400 Majors van ser protagonistes en el Complex Esportiu Municipal d'Alfafar.
Alfafar, 09/06/2016:
Les i els Majors d'Alfafar es van acomiadar fins al proper curs dels tallers que estan emmarcats sota el projecte "Més vida als anys". Un programa formatiu per a l'envelliment saludable i actiu, on es tracta la coordinació, la memòria o les relacions socials per evitar l'aïllament, entre d'altres.
Els més de 600 alumnes i alumnes d'aquests tallers van demostrar sota la mirada dels seus companys i companyes les habilitats adquirides després d'un any de curs. balls llatins, tai-txi o gimnàstica rítmica van ser els tallers encarregats d'obrir aquest cap de curs. Seguits de les desfilades de costura, on es van mostrar les creacions fetes pel mateix alumnat. A més es van llegir diferents poemes redactats pels propis alumnes i alumnes del taller de poesia.
Després que cada taller mostrés els resultats d'un any d'esforç i treball, es va fer entrega d'uns diplomes com a reconeixement a la dedicació de totes les persones que acudeixen a aquests tallers. Per finalitzar l'acte de tancament de curs, es va preparar un berenar sopar, amenitzada amb un ball.