Tot un èxit la gala de l'esport d'Alfafar.

  • Grans personatges del món esportiu van estar presents en aquest acte.
  • Homenatges a grans persones del municipi per la seva trajectòria professional o la seva aportació pel que fa a l'esport.
Alfafar, 14/12/15:
La gala de l'esport celebrada a Alfafar va ser tot un èxit. Aquest acte, presentat per Paqui Rondán, presentadora de televisió i esportista, va ser molt amena per als gairebé 500 assistents que allí es trobaven. Va obrir la gala l'humorista Jesús Manzano, guionista i col·laborador d'El Hormiguero, que va adaptar el seu monòleg a l'àmbit esportiu en el qual es trobava.
Un cop començada la gala es va fer un resum audiovisual de l'any esportiu a Alfafar. Aquí es va poder observar el gran ventall de possibilitats que posseeix el municipi quant a esport es refereix. Diferents opcions per a diferents edats i gustos.
Els grans protagonistes de la tarda van ser els esportistes guardonats. D'una banda la UDB (Unió Esportiva Balompié) voler homenatjar un dels entrenadors i directius que porta tota una vida a l'equip, Joaquín Carmona. D'altra banda l'entitat esportiva, Taulains, va voler donar el seu reconeixement a Paco Martínez i la seva clínica de fisioteràpia, Zeso, per tota la tasca que fan envers els esportistes del municipi.
En aquest acte hi va haver un convidat especial, Iván Penalba, per la seva repte solidari de les 50 medias maratones, recollint aliments per les diferents ciutats espanyoles per donar-lo al banc d'aliments.
Es va fer un homenatge pòstum, al recentment desaparegut boxejador, Antonino Lagrib. Un professional molt reconegut i estimat per tots en el món de la boxa. L'encarregat de dedicar-li unes paraules va ser el mateix president de la Federació Valenciana de Boxa, Leopoldo Bonías.
Per tancar l'acte i com a últim guardonat del vespre, es va comptar amb la presència de Fernando Escartín, ciclista retirat i actualment component de la Direcció Tècnica de la Volta Ciclista a Espanya. En aquesta ocasió, Javier Guillén, Director general de la Volta Ciclista a Espanya, va ser l'encarregat del parlament cap a aquest esportista que coneix molt de prop i li va poder dedicar unes paraules molt sinceres.