VI Gala dels Esports a Alfafar,,es,Miguel Ángel Plaça,,es,recollirà el premi a l'esportista de l'any,,es,Cinc joves jugadores de futbol,,es,seran les convidades especials a aquesta gala,,es,hores al Complex esportiu Municipal,,es,es durà a terme la VI Gala dels Esports que com cada any s'organitza a través de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alfafar,,es,L'homenatjat l'any,,es,serà Miguel Ángel Plaça,,es

VI Gala dels Esports a Alfafar,,es,Miguel Ángel Plaça,,es,recollirà el premi a l'esportista de l'any,,es,Cinc joves jugadores de futbol,,es,seran les convidades especials a aquesta gala,,es,hores al Complex esportiu Municipal,,es,es durà a terme la VI Gala dels Esports que com cada any s'organitza a través de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alfafar,,es,L'homenatjat l'any,,es,serà Miguel Ángel Plaça,,es.
  • El divendres 1 de desembre a les 19:30 horas en el Complejo Deportivo Municipal.
  • Aquest any, Miguel Ángel Plaza, recogerá el premio al deportista del año.
  • Cinco jóvenes jugadoras de fútbol, serán las invitadas especiales a esta gala.
Alfafar, 29/11/2017:
Divendres que ve 1 de desembre a les 19:30 horas en el Complejo deportivo Municipal, se llevará a cabo la VI Gala de los Deportes que como cada año se organiza a través de la concejalía de Deportes de l’Ajuntament d’Alfafar.
El homenajeado del año, será Miguel Ángel Plaza, per la seva trajectòria esportiva en el món del running i especialment pel recentment alçat títol de "Campió d'Europa de Marató M50",,es,Dins d'aquesta gala els diferents clubs esportius del municipi també retran homenatge a diferents persones d'Alfafar,,es,per la seva tasca al club,,es,pels seus mèrits esportius o pel suport incondicional,,es,cinc joves alfafarenses,,es,seran les convidades especials a la gala per la seva trajectòria en el món del futbol,,es,Mireia Cubells Arce y Ruth Cubells Arce,,ca. Dentro de esta gala los diferentes clubs deportivos del municipio también rendirán homenaje a diferentes personas de Alfafar, por su labor en el club, por sus méritos deportivos o por el apoyo incondicional.
Aquest any, cinco jóvenes alfafarenses, serán las invitadas especiales a la gala por su trayectoria en el mundo del fútbol. Mireia Cubells Arce y Ruth Cubells Arce, juguen al València Club de Futbol i,,es,Mar Baixauli Llorens,,ca,María Belén Romero García i Paula Arce Moreno,,es,formen equip en el Llevant UD,,es,Una manera de fer visible l'esport femení i en concret el futbol femení,,es,donant a conèixer la seva experiència en aquests clubs,,es,La tarda començarà de la mà de la presentadora,,es,Paqui Rondán,,es,i actuarà el monologuista,,es,Miki Dkai,,el,que posarà el toc d'humor a aquesta gala que,,es,com cada any vol mostrar les activitats que es realitzen des de l'àmbit esportiu dins del municipi,,es, Mar Baixauli Llorens, María Belén Romero García y Paula Arce Moreno, forman equipo en el Levante UD. Una manera de visibilizar el deporte femenino y en concreto el fútbol femenino, dando a conocer su experiencia en estos clubs.
La tarde dará comienzo de la mano de la presentadora, Paqui Rondán, y actuará el monologuista, Miki Dkai, que pondrá el toque de humor a esta gala que, como cada año quiere mostrar las actividades que se realizan desde el ámbito deportivo dentro del municipio.
Des de l'Ajuntament d'Alfafar es vol convidar a tota la població a assistir a aquesta gala on l'esforç i el compromís són els valors en alça dins el món esportiu,,es,VI Gala dels Esports a Alfafar,,ca,arreplegarà el premi a l’esportista de l’any,,ca,Cinc joves jugadores de futbol,,ca,seran les convidades especials a aquesta gala,,ca,hores en el Complex esportiu Municipal,,ca.
gala_esports_2017
VI Gala dels Esports a Alfafar.
  • El divendres 1 de desembre a les 19:30 hores en el Complex Esportiu Municipal.
  • Enguany, Miguel Ángel Plaza, arreplegarà el premi a l’esportista de l’any.
  • Cinc joves jugadores de futbol, seran les convidades especials a aquesta gala.
Alfafar, 29/11/2017:
Divendres que ve 1 de desembre a les 19:30 hores en el Complex esportiu Municipal, es durà a terme la VI Gala dels Esports que com cada any s’organitza a través de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alfafar,,ca,L’homenatjat de l’any,,ca,serà Miguel Ángel Plaza,,ca,per la seua trajectòria esportiva en el món del running i especialment pel recentment alçat títol de “Campió d’Europa de Marató M50”,,ca,Dins d’aquesta gala els diferents clubs esportius del municipi també retran homenatge a diferents persones d’Alfafar,,ca,per la seua labor en el club,,ca.
L’homenatjat de l’any, serà Miguel Ángel Plaza, per la seua trajectòria esportiva en el món del running i especialment pel recentment alçat títol de “Campió d’Europa de Marató M50”. Dins d’aquesta gala els diferents clubs esportius del municipi també retran homenatge a diferents persones d’Alfafar, per la seua labor en el club, pels seus mèrits esportius o pel suport incondicional,,ca,cinc joves alfafarenques,,ca,seran les convidades especials a la gala per la seua trajectòria en el món del futbol,,ca,Mireia Cubells Arce i Ruth Cubells Arce,,ca,juguen en el València Club de Futbol i,,ca,María Belén Romero García i Paula Arce Moreno,,es,formen equip en el Levante UD,,ca,Una manera de visibilitzar l’esport femení i en concret el futbol femení,,ca,donant a conèixer la seua experiència en aquests clubs,,ca,La vesprada donarà començament de la mà de la presentadora,,ca.
Enguany, cinc joves alfafarenques, seran les convidades especials a la gala per la seua trajectòria en el món del futbol. Mireia Cubells Arce i Ruth Cubells Arce, juguen en el València Club de Futbol i, Mar Baixauli Llorens, María Belén Romero García i Paula Arce Moreno, formen equip en el Levante UD. Una manera de visibilitzar l’esport femení i en concret el futbol femení, donant a conèixer la seua experiència en aquests clubs.
La vesprada donarà començament de la mà de la presentadora, Paqui Rondán, i actuarà el monologuista,,ca,que posarà el toc d’humor a aquesta gala que,,ca,com cada any vol mostrar les activitats que es realitzen des de l’àmbit esportiu dins del municipi,,ca,Des de l’Ajuntament d’Alfafar es vol convidar a tota la població a assistir a aquesta gala on l’esforç i el compromís són els valors en alça dins del món esportiu,,ca, Miki Dkai, que posarà el toc d’humor a aquesta gala que, com cada any vol mostrar les activitats que es realitzen des de l’àmbit esportiu dins del municipi.
Des de l’Ajuntament d’Alfafar es vol convidar a tota la població a assistir a aquesta gala on l’esforç i el compromís són els valors en alça dins del món esportiu.