ACTUALIDAD, Noticias|

  • Bajo el nombre “Alfafar Fresc, Cultura a les Places” el consistorio ha impulsado un programa para toda la familia durante el mes de julio.
  • Alfafar ha reforzado y aumentado la oferta cultural tras la imposibilidad de realizar las fiestas en sus formatos habituales.

Alfafar, 05/08/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de las concejalías de Cultura y Fiestas, desarrolló durante el mes de julio una programación cultural con el nombre “Alfafar Fresc, Cultura a les Places”. Más de 3.500 personas han disfrutado de las actividades que han servido para reactivar la oferta cultural y de ocio del municipio contando con todas las medidas de seguridad sanitaria vigentes.

La  programación ha contado con actuaciones en las principales plazas y espacios del municipio, como son las pistas deportivas de Alfalares, la Plaza Cortes Valencianas, la Plaza Poeta Miguel Hernández y la Plaça de l’Ajuntament del municipio, con actividades para todas las edades y centrada en el disfrute y el ocio de las familias y la ciudadanía.

La agenda ha incluido una veintena de actos entre los que se encuentran teatros infantiles, cine en la calle, teatro para adultos o musicales, además de una actuación de ópera. Se trata de una programación extensa y repartida por todo el municipio para recuperar la oferta cultural.

El consistorio está trabajando en la agenda cultural de septiembre, en una colaboración entre las concejalías de cultura, deportes y fiestas, para de esa forma fomentar la cultura en el municipio y el ocio saludable.

L’Ajuntament d’Alfafar lleva apostando desde hace meses por la realización de actividades culturales y deportivas, junto a asociaciones del municipio, con el objetivo de ofrecer una programación segura a la población.

Més de 3500 persones van disfrutar al juliol de l’agenda cultural d’Alfafar

  • Sota el nom “Alfafar Fresc, Cultura a les Places” el consistori ha impulsat un programa per a tota la família durant el mes de juliol.
  • Alfafar ha reforçat i augmentat l’oferta cultural després de la impossibilitat de realitzar les festes en els seus formats habituals.

Alfafar, 05/08/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de les regidories de Cultura i Festes, va desenvolupar durant el mes de juliol una programació cultural amb el nom “Alfafar Fresc, Cultura a les Places”. Més de 3.500 persones han gaudit de les activitats que han servit per a reactivar l’oferta cultural i d’oci del municipi comptant amb totes les mesures de seguretat sanitària vigents.

La programació ha comptat amb actuacions en les principals places i espais del municipi, com són les pistes esportives de Alfalares, la Plaça Corts Valencianes, la Plaça Poeta Miguel Hernández i la Plaça de l’Ajuntament del municipi, amb activitats per a totes les edats i centrada en el gaudi i l’oci de les famílies i la ciutadania.

L’agenda ha inclòs una vintena d’actes entre els quals es troben teatres infantils, cinema al carrer, teatre per a adults o musicals, a més d’una actuació d’òpera. Es tracta d’una programació extensa i repartida per tot el municipi per a recuperar l’oferta cultural.

El consistori està treballant en l’agenda cultural de setembre, en una col·laboració entre les regidories de cultura, esports i festes, per d’aqueixa forma fomentar la cultura en el municipi i l’oci saludable.

L’Ajuntament d’Alfafar porta apostant des de fa mesos per la realització d’activitats culturals i esportives, al costat d’associacions del municipi, amb l’objectiu d’oferir una programació segura a la població.

Comments are closed.

Close Search Window
This site is registered on wpml.org as a development site.
Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot Thailand Slot777 Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot Thailand Slot777 AyamJP Login Resmi AYAMJP Robopragma Robopragma CUPANGJP CUPANGJP Slot Kamboja Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot Thailand https://kecmeliau.sanggau.go.id/dana/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/kamboja/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/luar/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/maxwin/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/rusia/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/slot777/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/thailand/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-amerika/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-eropa/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-filipina/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-hongkong/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-internasional/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-jepang/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-kamboja/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-korea/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-luar/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-malaysia/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-myanmar/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-rusia/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-singapore/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-taiwan/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-thailand/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-vietnam/ https://tumurunmuseum.org/jepang/ https://tumurunmuseum.org/kamboja/ https://tumurunmuseum.org/luar/ https://tumurunmuseum.org/rusia/ https://tumurunmuseum.org/thailand/ https://portal.stikestelogorejo.ac.id https://pelaporan.pn-banyuwangi.go.id/ https://dana.tv.moestopo.ac.id https://luar-negeri.tv.moestopo.ac.id https://maxwin.tv.moestopo.ac.id https://slot4d.tv.moestopo.ac.id https://slot777.tv.moestopo.ac.id https://thailand.tv.moestopo.ac.id Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot4d Slot777 Slot Thailand Slot777 Slot4d Slot Maxwin Slot Thailand