ACTUALIDAD, Noticias|

  • Bajo el nombre “Alfafar Fresc, Cultura a les Places” el consistorio ha impulsado un programa para toda la familia durante el mes de julio.
  • Alfafar ha reforzado y aumentado la oferta cultural tras la imposibilidad de realizar las fiestas en sus formatos habituales.

Alfafar, 05/08/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de las concejalías de Cultura y Fiestas, desarrolló durante el mes de julio una programación cultural con el nombre “Alfafar Fresc, Cultura a les Places”. Más de 3.500 personas han disfrutado de las actividades que han servido para reactivar la oferta cultural y de ocio del municipio contando con todas las medidas de seguridad sanitaria vigentes.

La  programación ha contado con actuaciones en las principales plazas y espacios del municipio, como son las pistas deportivas de Alfalares, la Plaza Cortes Valencianas, la Plaza Poeta Miguel Hernández y la Plaça de l’Ajuntament del municipio, con actividades para todas las edades y centrada en el disfrute y el ocio de las familias y la ciudadanía.

La agenda ha incluido una veintena de actos entre los que se encuentran teatros infantiles, cine en la calle, teatro para adultos o musicales, además de una actuación de ópera. Se trata de una programación extensa y repartida por todo el municipio para recuperar la oferta cultural.

El consistorio está trabajando en la agenda cultural de septiembre, en una colaboración entre las concejalías de cultura, deportes y fiestas, para de esa forma fomentar la cultura en el municipio y el ocio saludable.

L’Ajuntament d’Alfafar lleva apostando desde hace meses por la realización de actividades culturales y deportivas, junto a asociaciones del municipio, con el objetivo de ofrecer una programación segura a la población.

Més de 3500 persones van disfrutar al juliol de l’agenda cultural d’Alfafar

  • Sota el nom “Alfafar Fresc, Cultura a les Places” el consistori ha impulsat un programa per a tota la família durant el mes de juliol.
  • Alfafar ha reforçat i augmentat l’oferta cultural després de la impossibilitat de realitzar les festes en els seus formats habituals.

Alfafar, 05/08/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de les regidories de Cultura i Festes, va desenvolupar durant el mes de juliol una programació cultural amb el nom “Alfafar Fresc, Cultura a les Places”. Més de 3.500 persones han gaudit de les activitats que han servit per a reactivar l’oferta cultural i d’oci del municipi comptant amb totes les mesures de seguretat sanitària vigents.

La programació ha comptat amb actuacions en les principals places i espais del municipi, com són les pistes esportives de Alfalares, la Plaça Corts Valencianes, la Plaça Poeta Miguel Hernández i la Plaça de l’Ajuntament del municipi, amb activitats per a totes les edats i centrada en el gaudi i l’oci de les famílies i la ciutadania.

L’agenda ha inclòs una vintena d’actes entre els quals es troben teatres infantils, cinema al carrer, teatre per a adults o musicals, a més d’una actuació d’òpera. Es tracta d’una programació extensa i repartida per tot el municipi per a recuperar l’oferta cultural.

El consistori està treballant en l’agenda cultural de setembre, en una col·laboració entre les regidories de cultura, esports i festes, per d’aqueixa forma fomentar la cultura en el municipi i l’oci saludable.

L’Ajuntament d’Alfafar porta apostant des de fa mesos per la realització d’activitats culturals i esportives, al costat d’associacions del municipi, amb l’objectiu d’oferir una programació segura a la població.

Comments are closed.

Close Search Window