ACTIVITATS

Formación y Asesoría a Asociaciones / Formació i Assessoria a Associacions
Objectius de Desenvolupament Sostenible / Objectius de Desenvolupament Sostenible

L'objectiu d'Alfafar 2020 és definir les necessitats de la ciutadania i les possibilitats de desenvolupament del municipi en 5 àmbits essencials: innovació social, econòmica i ocupació; joventut i formació; govern obert; medi ambient i aprofitament sostenible dels recursos; i política industrial i competitivitat de la petita i mitjana empresa. / L’objectiu d’Alfafar 2020 és definir les necessitats de la ciutadania i les possibilitats de desenvolupament del municipi en 5 àmbits essencials: innovació social, econòmica i ocupació; joventut i formació; govern obert; medi ambient i aprofitament sostenible dels recursos; i política industrial i competitivitat de la xicoteta i mitja empresa.

Jornades sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible a Alfafar,,es,La Regidoria de Participació Ciutadana ha organitzat uns tallers de sobre bones pràctiques en Reciclatge i Consum Responsable,,es,destinades al teixit associatiu i la ciutadania,,es,Aquestes activitats se sumen a altres realitzades pel consistori,,es,per al desenvolupament de la "Aliança de Ciutats Sostenibles" a la qual es va adherir a,,es,La Regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Alfafar ha organitzat,,es. / Jornades sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible a Alfafar.

Alfafar aprova amb nota els seus coneixements sobre les 3R,,es,reduir,,es,reutilitzar,,es,reciclar,,es,Els i les assistents als tallers organitzats per la Regidoria de Participació Ciutadana,,es,van demostrar gran interès i implicació en l'adequada gestió dels residus per al seu correcte reciclatge,,es,aquestes accions,,es,dutes a terme al costat del teixit associatiu i la ciutadania,,es,s'engloben amb altres del consistori realitzades dins el marc de projectes per a la "Aliança pel desenvolupament de Ciutats Sostenibles",,es,La ciutadania d'Alfafar,,es: Reducir, Reutilizar, Reciclar. / Alfafar aprova amb nota els seus coneixements sobre les 3R: Reduir, Reutilitzar, Reciclar.

Alfafar 2020 / Alfafar 2020

L'objectiu d'Alfafar 2020 és definir les necessitats de la ciutadania i les possibilitats de desenvolupament del municipi en 5 àmbits essencials: innovació social, econòmica i ocupació; joventut i formació; govern obert; medi ambient i aprofitament sostenible dels recursos; i política industrial i competitivitat de la petita i mitjana empresa. / L’objectiu d’Alfafar 2020 és definir les necessitats de la ciutadania i les possibilitats de desenvolupament del municipi en 5 àmbits essencials: innovació social, econòmica i ocupació; joventut i formació; govern obert; medi ambient i aprofitament sostenible dels recursos; i política industrial i competitivitat de la xicoteta i mitja empresa.

El Pla de Futur Alfafar 2020 rep prop de 600 propostes ciutadanes. / El Pla de Futur Alfafar 2020 rep prop de 600 propostes ciutadanes.

Alfafar 2020 suma les aportacions dels veïns i veïnes del Barri Orba. / Alfafar 2020 suma les aportacions dels veïns i veïnes del Barri Orba.

Programa Més a prop teu / Programa Més a prop teu

Fruit de la col · laboració directa de la Regidoria de Participació Ciutadana amb la Direcció General de Participació Ciutadana, las vecinas y los vecinos de nuestro municipio podrán disfrutar, dentro del programa “Més a prop teu”, de la visita institucional al Palau de la Generalitat y al Museo Pío V, entre otros lugares de interés cultural. / Fruit de la col·laboració directa de la Regidoria de Participació Ciutadana amb la Direcció General de Participació Ciutadana, les veïnes i els veïns del nostre municipi podran gaudir, dins del programa “Més a prop teu”, de la visita institucional al Palau de la Generalitat i al Museu Pío V, entre altres llocs d’interès cultural.

108 veïns d'Alfafar van realitzar una visita turística per València a través del programa "Més a Prop Teu" de la GVA. / 108 veïns d’Alfafar van realitzar una visita turística per València a través del programa “Més a Prop Teu” de la GVA.

Vecinos y vecinas de Alfafar visitaron los Jardines del Real y el Museo Nacional de Cerámica. / Veïns i veïnes d’Alfafar van visitar els Jardins del Real i el Museu Nacional de Ceràmica.