Alfafar inicia la campaña ‘En Nadal la compra és local’

  • L’Ajuntament d’Alfafar destina 7.000 euros en premis per a promoure la compra al comerç de proximitat i hostaleria del municipi.
  • Les compres que es realitzin en el comerç local entre el 1 i el 21 de desembre podran tenir premis de fins 200 euros.

Alfafar, 30/11/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través del programa promoció i innovació empresarial, Alfafar Comercial, inicia la campanya "En Nadal, la compra és local”, amb l'objectiu d'incentivar el consum en el comerç de proximitat i hostaleria locals durant les dates nadalenques i els mesos de gener i febrer.

Les persones que realitzin compres de l' 1 l' 21 de desembre a aquests establiments, amb un valor de al menys 20 euros, podran participar en el sorteig de 75 premis d'entre 50 i 200 euros.

Per a això, caldrà conservar els tiquets o factures de compra que identifiquin el comerç o establiment d'hostaleria en què s'hagi consumit. En aquest sentit, serà possible reunir diversos tiquets de compra de diferents imports i establiments.

La campanya suposa una inversió municipal de 7.000 euros en premis a l'consum local, atès que els guanyadors hauran de gastar els seus premis en establiments de proximitat i hostaleria locals, l' 23 l' 14 de febrer.

D'aquesta manera, es realitzarà un doble incentiu a l' consum: en una primera etapa es promocionen les compres durant aquestes dates nadalenques, davant la possibilitat d'aconseguir premis molt cridaners, i en una segona etapa es reverteix la inversió municipal per incentivar el consum fins a febrer de 2021.

Per fer efectiva la participació s'han habilitat urnes oficials a l'Agència de Desenvolupament Local (plaça Corts Valencianes, s / n) i l'Ajuntament perquè les persones consumidores puguin validar els seus tiquets i aconseguir la papereta de participació i dipositar-la en les urnes.

El sorteig se celebrarà el proper 22 de desembre, a les 10 hores, en el Salón de Plenos de l’Ajuntament d’Alfafar. Des d'aquest mateix dia, l'Agència de Desenvolupament Local contactarà amb les persones guanyadores.  "El comerç de proximitat i l'hostaleria són, sin duda, els sectors que estan patint de forma més acusada les conseqüències de les restriccions contra la COVID-19, per això la ciutadania hem de demostrar més que mai la nostra confiança en la seva qualitat de producte i servei. No podem oblidar que són part fonamental de la vida del municipi i de la riquesa local ", ha destacat l'alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara.

Alfafar inicia la campanya ‘En Nadal la compra és local’

  • L’Ajuntament d’Alfafar destina 7.000 euros en premis per a promoure la compra en el comerç de proximitat i hostaleria del municipi.
  • Les compres que es realitzen en el comerç local entre l’1 i el 21 de desembre podran tindre premis de fins a 200 euros.

Alfafar, 30/11/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través del programa de promoció i innovació comercial, Alfafar Comercial, inicia la campanya “En Nadal, la compra és local”, amb l’objectiu d’incentivar el consum en el comerç de proximitat i hostaleria locals durant les dates nadalenques i els mesos de gener i febrer.

Les persones que realitzen compres de l’1 al 21 de desembre en aquests establiments, amb un valor d’almenys 20 euros, podran participar en el sorteig de 75 premis d’entre 50 jo 200 euros.

Per a això, serà necessari conservar els tiquets o factures de compra que identifiquen al comerç o establiment d’hostaleria en els quals s’haja consumit. En aquest sentit, serà possible reunir diversos tiquets de compra de diferents imports i establiments.

La campanya suposa una inversió municipal de 7.000 euros en premis al consum local, atés que els guanyadors hauran de gastar els seus premis en establiments de proximitat i hostaleria locals, l' 23 l' 14 de febrer.

D’aquesta manera, es realitzarà un doble incentiu al consum: en una primera etapa es promocionen les compres durant aquestes dates nadalenques, davant la possibilitat d’aconseguir premis molt cridaners, i en una segona etapa es reverteix la inversió municipal per a incentivar el consum fins a febrer de 2021.

Per a fer efectiva la participació s’han habilitat urnes oficials en l’Agència de Desenvolupament Local (Plaça Corts Valencianes, s / n) i l’Ajuntament perquè les persones consumidores puguen validar els seus tiquets i aconseguir la papereta de participació i depositar-la en les urnes.

El sorteig se celebrarà el pròxim 22 de desembre, té la 10 hores, en el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alfafar. Des d’aqueix mateix dia, l’Agència de Desenvolupament Local contactarà amb les persones guanyadores.

“El comerç de proximitat i l’hostaleria són, sens dubte, els sectors que estan patint de forma més acusada les conseqüències de les restriccions contra la COVID-19, per això la ciutadania hem de demostrar més que mai la nostra confiança en la seua qualitat de producte i servei. No podem oblidar que són part fonamental de la vida del municipi i de la riquesa local”, ha destacat l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara.