Més de 3500 persones van gaudir al juliol de l'agenda cultural d'Alfafar

  • Sota el nom "Alfafar Fresc, Cultura a les Places "el consistori ha impulsat un programa per a tota la família durant el mes de juliol.
  • Alfafar ha reforçat i augmentat l'oferta cultural després de la impossibilitat de realitzar les festes en els seus formats habituals.

Alfafar, 05/08/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través d' les regidories de Cultura i Festes, va desenvolupar durant el mes de juliol una programació cultural amb el nom "Alfafar Fresc, Cultura a les Places ". més de 3.500 persones han gaudit de les activitats que han servit per reactivar l'oferta cultural i d'oci del municipi comptant amb totes les mesures de seguretat sanitària vigents.

La programació ha comptat amb actuacions en les principals places i espais del municipi, com són les pistes esportives de Alfalares, la Plaça Corts Valencianes, la Plaza Poeta Miguel Hernández y la Plaça de l’Ajuntament del municipio, amb activitats per a totes les edats i centrada en el gaudi i l'oci de les famílies i la ciutadania.

L'agenda ha inclòs una vintena d'actes entre els quals es troben teatres infantils, cine en la calle, teatre per a adults o musicals, a més d'una actuació d'òpera. Es tracta d' una programació extensa i repartida per tot el municipi per recuperar l'oferta cultural.

El consistori està treballant en l'agenda cultural de setembre, en una col·laboració entre les regidories de cultura, esports i festes, per d'aquesta manera fomentar la cultura al municipi i l'oci saludable.

L'Ajuntament d'Alfafar porta apostant des de fa mesos per la realització d'activitats culturals i esportives, al costat d'associacions del municipi, amb l'objectiu d'oferir una programació segura a la població.

Més de 3500 persones van disfrutar al juliol de l’agenda cultural d’Alfafar

  • Sota el nom “Alfafar Fresc, Cultura a les Places” el consistori ha impulsat un programa per a tota la família durant el mes de juliol.
  • Alfafar ha reforçat i augmentat l’oferta cultural després de la impossibilitat de realitzar les festes en els seus formats habituals.

Alfafar, 05/08/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de les regidories de Cultura i Festes, va desenvolupar durant el mes de juliol una programació cultural amb el nom “Alfafar Fresc, Cultura a les Places ". Més de 3.500 persones han gaudit de les activitats que han servit per a reactivar l’oferta cultural i d’oci del municipi comptant amb totes les mesures de seguretat sanitària vigents.

La programació ha comptat amb actuacions en les principals places i espais del municipi, com són les pistes esportives de Alfalares, la Plaça Corts Valencianes, la Plaça Poeta Miguel Hernández i la Plaça de l’Ajuntament del municipi, amb activitats per a totes les edats i centrada en el gaudi i l’oci de les famílies i la ciutadania.

L’agenda ha inclòs una vintena d’actes entre els quals es troben teatres infantils, cinema al carrer, teatre per a adults o musicals, a més d’una actuació d’òpera. Es tracta d’una programació extensa i repartida per tot el municipi per a recuperar l’oferta cultural.

El consistori està treballant en l’agenda cultural de setembre, en una col·laboració entre les regidories de cultura, esports i festes, per d’aqueixa forma fomentar la cultura en el municipi i l’oci saludable.

L’Ajuntament d’Alfafar porta apostant des de fa mesos per la realització d’activitats culturals i esportives, al costat d’associacions del municipi, amb l’objectiu d’oferir una programació segura a la població.