CAMPANYES INFORMATIVES/CAMPAÑAS INFORMATIVAS

Dividend Digital/Dividend Digital

L’alliberament del Dividend Digital és un procés que s’està realitzant per mandat de la Unió Europea (Decisió 2010/267/UE). Per a facilitar aquest procés, el Gobern ha posat en marxa un programa d’ajudes que compensa els costos de l’adaptació en les instal·lacions dels edificis que ho necessiten.

L’Ajuntament d’Alfafar posa a disposició de la ciutadania tota la informació per a sol·licitar aquest tipus de subvencions mitjançant l’elaboració d’un tríptic que es pot descarregar fent click ací.

A més es va a distribuir a cada comunitat de propietari i propietàries un exemplar informatiu elaborat per el Ministeri d’Indústria Energia i Turisme a este efecte.

Més informació ací.


 

La liberación del Dividendo Digital es un proceso que se está realizando por mandato de la Unión Europea (Decisió 2010/267 / UE). Per facilitar aquest procés, el Govern ha posat en marxa un programa d'ajudes que compensa els costos de l'adaptació a les instal·lacions dels edificis que ho necessitin.

L'Ajuntament d'Alfafar posa a disposició de la ciutadania tota la informació per sol·licitar aquest tipus de subvencions mitjançant l'elaboració d'un tríptic que es pot descarregar fent click aquí.

A més es va a distribuir a cada comunitat de propietaris i propietàries un exemplar informatiu elaborat pel Ministeri d'Indústria Energia i Turisme a aquest efecte.

Més informació aquí

Comprar un Nadal /Comprar en Navidad

L’Ajuntament d’Alfafar posa a disposició de la ciutadania una campanya informativa per a les compres de Nadal. Pot descarregar el tríptic ací.


 

El Ayuntamiento de Alfafar pone a disposición de la ciudadanía una campaña informativa para las compras de Navidad. Podeu descarregar el tríptic aquí.

Rebaixes/Rebajas

L’Ajuntament d’Alfafar posa a disposició de la ciutadania una campanya informativa per a les rebaixes. Pot descarregar el tríptic ací.


 

El Ayuntamiento de Alfafar pone a disposición de la ciudadanía una campaña informativa para las rebajas. Podeu descarregar el tríptic aquí