Patrimonio Cultural|

Dins del programa de beques de la Diputació Provincial de València, María Aguilera Duvisón, alumna del Màster de Conservació del Patrimoni de la Universitat Politècnica de València, ha realitzat un estudi en profunditat de l’evolució constructiva de la Casa Consistorial d’Alfafar.

Ha consultat projectes  i documentació històrica per a remuntar-se a l’edifici original del segle XIX. Amb eixa informació ha pogut materialitzar un model 3D de l’edifici. Este volum s’ha transformat en un full retallable en paper, que s’annexarà a la futura publicació que durà a terme l’Ajuntament amb motiu del 150 aniversari de la construcció de l’edifici. El treball ha sigut dirigit per Juan Carlos Navarro, responsable de l’Oficina de Patrimoni Cultural.

ESTUDIO GRÁFICO Y LEVANTAMIENTO DE LA CASA CONSISTORIAL DE ALFAFAR

Dentro del programa de becas de la Diputación Provincial de Valencia, María Aguilera Duvisón, alumna del Master de Conservación del Patrimonio de la Universitat Politècnica de València, ha realizado un estudio en profundidad de la evolución constructiva de la Casa Consistorial de Alfafar.

Ha consultado proyectos  y documentación histórica para remontarse al edificio original del siglo XIX. Con esa información ha podido materializar un modelo 3D del edificio. Este volumen se ha transformado en un despliegue recortable en papel, que se anexará a la futura publicación que llevará a cabo el Ayuntamiento con motivo del 150 aniversario de la construcción del edificio. El trabajo ha sido dirigido por Juan Carlos Navarro, responsable de la Oficina de Patrimonio Cultural.

Comments are closed.

Close Search Window
This site is registered on wpml.org as a development site.
Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot Thailand Slot777 Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot 4d Slot777 Slot Thailand AYAMJP Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot 4D Slot 777 Slot Server Thailand AYAMJP Robopragma Robopragma CUPANGJP CUPANGJP Slot Kamboja Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot Thailand https://kecmeliau.sanggau.go.id/dana/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/kamboja/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/luar/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/maxwin/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/rusia/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/slot777/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/thailand/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/dana/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/luar/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/maxwin/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/sl777/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/sto2/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/thailand/ https://minorrahman.sch.id/blog/dana/ https://minorrahman.sch.id/blog/luar/ https://minorrahman.sch.id/blog/maxwin/ https://minorrahman.sch.id/blog/s4d/ https://minorrahman.sch.id/blog/sl777/ https://minorrahman.sch.id/blog/thailand/ https://tumurunmuseum.org/jepang/ https://tumurunmuseum.org/kamboja/ https://tumurunmuseum.org/luar/ https://tumurunmuseum.org/rusia/ https://tumurunmuseum.org/thailand/ https://dana.tv.moestopo.ac.id https://luar-negeri.tv.moestopo.ac.id https://maxwin.tv.moestopo.ac.id https://slot4d.tv.moestopo.ac.id https://slot777.tv.moestopo.ac.id https://thailand.tv.moestopo.ac.id https://elearning.polsa.ac.id/rusia/ https://www.moe.go.th/dana/ https://www.moe.go.th/luar/ https://www.moe.go.th/maxwin/ https://www.moe.go.th/sl777/ https://www.moe.go.th/sto2/ https://www.moe.go.th/thailand/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/dana/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/luar/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/maxwin/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/qris/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/sl777/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/sto2/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/thailand/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/dana/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/luar/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/maxwin/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/qris/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/sl777/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/sto2/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/thailand/ Slot Thailand Scatter Hitam