ACTUALITAT|

Alfafar, 22/11/2022

  • Este esdeveniment esportiu se celebrarà divendres que ve 2 de desembre en el Complex Esportiu Municipal SUMA Fitness.
  • S’han establit quatre categories de premiats: millor promesa, millor empresa, associació o club que fomente l’esport, esportista de l’any i menció honorífica.
  • La ciutadania ha proposat qui són els premiats per a la gala presentant les seues candidatures.

Alfafar, 22/11/2022

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d’Esports, ha posat en marxa la X edició de la Gala de l’esport. Este tradicional esdeveniment esportiu se celebrarà divendres que ve 2 de desembre en el Complex Esportiu Municipal SUMA Fitness a les 19.30 hores.

Com ja es va establir en les bases de 2021, enguany la ciutadania ha tornat a proposar qui són els premiats per a la gala. Les candidatures s’han pogut presentar fins al 20 de desembre a través de la Seu electrònica de l’ajuntament.

Amb esta cerimònia el municipi al complet reconeix la trajectòria d’esportistes d’Alfafar, alhora que posa en valor les activitats que realitzen durant l’any les diverses entitats esportives.

Per a la Gala de l’esport s’han establit quatre categories de premiats: millor promesa, millor empresa, associació o club que fomente l’esport, esportista de l’any i menció honorífica.

En esta edició es premiarà a Paula Benlloch García com a millor promesa local. Al Club d’Atletisme Taulains com a entitat que fomenta l’esport. A David Juan Sempere com a esportista de l’any. I a Ramón José Sánchez Medina en menció honorífica.

El regidor d’Esports, Eduardo Grau, ha explicat que, “a Alfafar tenim la gran fortuna de comptar amb un gran nombre d’esportistes, associacions i empreses que fomenten l’esport”. A més, ha afegit que, “cal recompensar i premiar el seu esforç i dedicació durant l’any”.

Amb la celebració de la Gala de l’esport, l’Ajuntament d’Alfafar torna a apostar per la pràctica esportiva i continua impulsant valors com l’esforç, el treball i la superació personal.

Comments are closed.

Close Search Window
This site is registered on wpml.org as a development site.
Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot Thailand Slot777 Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot 4d Slot777 Slot Thailand AYAMJP Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot 4D Slot 777 Slot Server Thailand AYAMJP Robopragma Robopragma CUPANGJP CUPANGJP Slot Kamboja Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot Thailand https://kecmeliau.sanggau.go.id/dana/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/kamboja/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/luar/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/maxwin/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/rusia/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/slot777/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/thailand/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/dana/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/luar/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/maxwin/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/sl777/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/sto2/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/thailand/ https://minorrahman.sch.id/blog/dana/ https://minorrahman.sch.id/blog/luar/ https://minorrahman.sch.id/blog/maxwin/ https://minorrahman.sch.id/blog/s4d/ https://minorrahman.sch.id/blog/sl777/ https://minorrahman.sch.id/blog/thailand/ https://tumurunmuseum.org/jepang/ https://tumurunmuseum.org/kamboja/ https://tumurunmuseum.org/luar/ https://tumurunmuseum.org/rusia/ https://tumurunmuseum.org/thailand/ https://dana.tv.moestopo.ac.id https://luar-negeri.tv.moestopo.ac.id https://maxwin.tv.moestopo.ac.id https://slot4d.tv.moestopo.ac.id https://slot777.tv.moestopo.ac.id https://thailand.tv.moestopo.ac.id https://elearning.polsa.ac.id/rusia/ https://www.moe.go.th/dana/ https://www.moe.go.th/luar/ https://www.moe.go.th/maxwin/ https://www.moe.go.th/sl777/ https://www.moe.go.th/sto2/ https://www.moe.go.th/thailand/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/dana/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/luar/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/maxwin/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/qris/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/sl777/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/sto2/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/thailand/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/dana/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/luar/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/maxwin/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/qris/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/sl777/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/sto2/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/thailand/ Slot Thailand Scatter Hitam