Portal de Comerç

Si eres un comerç o empresa d’Alfafar i vols participar com a entitat col·laboradora en les diferents CAMPANYES MUNICIPALS DE BONS COMERÇ/CONSUM que se celebren durant l’any, segueix aquestes instruccions:

¿Quina és la següent campanya?

Per a la participació en la següent campanya, el tràmit d’adhesió ha d’efectuar-se abans d’abril de 2022.

¿Què és una entitat col·laboradora?

Perquè la ciutadania puga consumir els seus bons comercie/consum en el teu establiment comercial, hauràs d’adherir-te com a entitat col·laboradora.

¿Com em convertisc en entitat col·laboradora?

1. Complir els requisits.

 • Tindre el domicili social en el municipi de Alfafar. L’activitat ha de desenvolupar-se, en un establiment, instal·lació o local del municipi de Alfafar. En el cas de comerciants que realitzen l’activitat comercial en línia o venda no sedentària, hauran de tindre el domicili fiscal a Alfafar.
 • Estar donada d’alta en el cens d’obligats tributaris mitjançant declaració censal corresponent.
 • Estar en possessió de la corresponent llicència d’obertura.d) Estar donada de alta en el règim corresponent de la Seguretat Social.
 • No tindre deutes pendents amb l’Ajuntament de Alfafar.
 • Estar al corrent en el compliment de les seues obligacions tributàries amb la Hisenda estatal (AEAT) i amb la Tresoreria General de la Seguretat Social (TGSS).
 • No estar incursa en cap de les circumstàncies previstes en la Llei 38/2003 de 17 de novembre, General de Subvencions per a no ser beneficiària d’ajudes.
 • Disposar de lector codi QR (app en dispositiu mòbil)

2. Accedeix al tràmit telemàtic i adjunta la documentació que acredite que compleixes amb els requisits:

TRÁMIT DE ADHESIÓN

BASES REGULADORES

MIRA ESTE VIDEO TUTORIAL

¡No ho dubtes! Forma part de la llista de comerços i empreses en les quals la ciutadania de Alfafar puga consumir els nous BONS COMERÇ/CONSUM.

Per a qualsevol dubte, no dubtes a telefonar-nos a el 96 318 24 48 o escriu-nos en adl@alfafar.es.

La setena edició de la GUÍA COMERCIAL DE ALFAFAR s’organitza seguint el principi de proximitat: d’una banda, trobaràs els establiments que conformen el comerç de proximitat, l’oferta comercial més pròxima i que dona vida als nostres barris. Per una altra, podràs localitzar les diferents àrees que conformen la gran superfície comercial, que ofereixen de manera simultània una gran varietat de productes, serveis i entreteniment.

MapaComercioProximidadAfic

El Mapa interactivo del comercio de proximidad permet accedir des del teu ordinador a tot un catàleg de comerços i establiments situats a Alfafar, i que es troben actius en la red de Agencias para el Fomento de la Innovación Comercial (Afic), de la qual forma part l’Agència de Desenvolupament Local d’Alfafar.

NOTA A COMERCIANTS

Per a aparéixer en aquest portal o mantindre les dades actualitzades del teu comerç és MOLT IMPORTANT posar-se en contacte amb l’àrea de comerç de l’ADL d’Alfafar al 96 318 24 48 o en adlcomercio@alfafar.es.


Aparador Virtual

El Aparador Virtual és el major aparador comercial virtual de la Comunitat Valenciana, a la disposició de la ciutadania i del sector comercial, en el qual podràs trobar les pàgines web i botigues en línia de tots els comerços existents en la galeria comercial AFIC.

A través d’aquesta eina, podràs: – Posicionar en Internet la pàgina web i botiga en línia del teu comerç. – Captar nous comerços, que vulguen obrir un negoci electrònic o simplement que vulguen tindre o reforçar la seua presència en línia. – Trobar i beneficiar-te d’una gran oferta de productes i serveis.

NOTA A COMERCIANTS

Perquè la teua botiga virtual puga aparéixer en el portal és MOLT IMPORTANT posar-se en contacte amb l’àrea de comerç de l’ADL d’Alfafar al 96 318 24 48 o en adlcomercio@alfafar.es.

Revista Virtual

L’Agència de Desenvolupament Local, complint amb la Carta de Serveis, edita de manera trimestral un butlletí virtual informatiu de Comerç, Ocupació i Formació, que recull les actuacions d’ADL, així com consells per a la cerca d’ocupació, guies de formació, eines per al comerciant, entre altres continguts que no pots deixar d’atendre.

Accedeix a totes les edicions a través d’aquests enllaços:

PortalDelComercio

El Portal del Comerciant de Alfafar és una de les eines de gestió, informació i assessoria per a comerciants de la localitat. Impulsada en format per la Ref Afic, el portal ofereix els següents serveis:

 • Informació i dades municipals: consulta totes les notícies amb etiqueta #ComercioAlfafar i dades sobre la localitat.
 • Informació normativa: accediràs a la normativa, ajudes i subvencions que has de conéixer com a comerciant, així com a enllaços d’interés que t’ajudaran a millorar la teua gestió empresarial.
 • Assessoria tècnica: a través del servei, podràs concertar cita prèvia amb el tècnic de l’ADL o resoldre assistències a través de correu electrònic.
 • Actuacions: trobaràs tota la informació relativa a tots programes desenvolupats per l’àrea de comerç.

APPComercioAlfafar

Tota l’oferta comercial d’Alfafar a un sol clic. L’APP Comerç Alfafar està dirigida a tot el públic i comerciants, com un aparador virtual de tota l’oferta comercial de la localitat.

Tota la Guia Comercial d’Alfafar

Aquesta nova app permet accedir a tota la informació de cadascun dels comerços, dividits en un total de 26 categories, amb subcategories més específiques, per a una localització i informació més eficient.

La fitxa informativa dels establiments és editable pel propi comerciant, la qual cosa permet obtindre informació totalment actualitzada sobre les dades de contacte, horaris i serveis de cada comerç de la localitat.

Localització i ofertes exclusives

L’aplicació també permet a tot el públic localitzar els comerços més pròxims a la seua ubicació, així com editar la ruta comercial que més s’ajuste a les seues necessitats i hàbits de consum.

De la mateixa manera, els comerciants compten amb la possibilitat addicional de poder destacar ofertes exclusives a través de l’app, una funcionalitat que, inspirada en el màrqueting relacional, dona l’oportunitat al comerç d’optar per estratègies de diferenciació entre la botiga física i el mitjà en línia.

Nova fase de desenvolupament: esdeveniments i missatgeria instantània

Les noves funcionalitats que es desenvoluparan després de la seua acceptació pel públic estaran encaminades al foment de la informació local especialitzada en comerç i la comunicació directa entre comerç i client, a través de la generació d’un servei de missatgeria instantània..

MÉS INFORMACIÓ

Disponible en

PlayStore AppStore

APP Comerciantes Alfafar

L’objectiu i la principal funcionalitat actual de l’APP Comerciants Alfafar és establir una comunicació directa entre l’Ajuntament i els comerços, immediata i efectiva en la resolució de problemes i sol·licituds dels comerços d’Alfafar. Des que el Consistori i la Taula de Treball de Comerç i Ocupació van impulsar l’ús d’aquesta nova APP, ja són molts els establiments comercials que han resolt les seues incidències, suggeriments, queixes o consultes a través de l’APP “Comerciants Alfafar”.

Així mateix, per al comerciant es converteix en el panell de control i edició de la fitxa del seu comerç i ofertes publicades en l’APP Comerç Alfafar.

.

MÉS INFORMACIÓ

MANUAL DEL USUARI (COMERCIANTS)

Disponible en

AppStorePlayStore

NOTA A COMERCIANTS

Per a obtindre un nom d’usuari i contrasenya d’accés, és MOLT IMPORTANT posar-se en contacte amb l’àrea de comerç de l’ADL d’Alfafar al  96 318 24 48 o en adlcomercio@alfafar.es.

Consejo Comercio Economia Local

El Consell Municipal de Comerç i Economia Local d’Alfafar és un valuós instrument de participació ciutadana en el qual representants del teixit comercial de la localitat, al costat dels representants del departament de comerç de l’Ajuntament, debaten i presenten iniciatives i solucions a problemes actuals del sector, de manera que siga possible aprofitar de manera eficient els recursos públics en la promoció del comerç local a tots els seus nivells..

REGLAMENT

Dirigit i pensat per a la promoció del sector de l’hostaleria, la Ruta de la Tapa és ja una tradició instaurada entre les persones que viuen i visiten Alfafar. Un esdeveniment popular que incentiva l’oci local, la difusió de l’oferta gastrónomica local, la creativitat i el reconeixement del sector a nivell comarcal..

Ruta de la Tapa A4_Web 1

Díptico Ruta de la Tapa WEB

Díptico Ruta de la Tapa WEB

ACYPALImprimir

Teléfonos de contacto: 961 10 52 92 – 644 30 97 29
Correo electrónico: acypal@acypal.com
Dirección postal: Apdo. Postal nº 27, 46910 Alfafar, Valencia.
Web: www.acypal.com

EMPRENDE Y ACTIVAEmprende_y_Activa

Teléfons de contacte: 961 431 556
Correu electrónic: admin@emprendeyactiva.com
Direcció postal: Calle San José 84 Bajo, 46910 Alfafar, Valencia.
Web: www.emprendeyactiva.com

Comments are closed.

Close Search Window
This site is registered on wpml.org as a development site.
Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot Thailand Slot777 Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot 4d Slot777 Slot Thailand AYAMJP Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot 4D Slot 777 Slot Server Thailand AYAMJP Robopragma Robopragma CUPANGJP CUPANGJP Slot Kamboja Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot Thailand https://kecmeliau.sanggau.go.id/dana/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/kamboja/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/luar/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/maxwin/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/rusia/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/slot777/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/thailand/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/dana/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/luar/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/maxwin/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/sl777/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/sto2/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/thailand/ https://minorrahman.sch.id/blog/dana/ https://minorrahman.sch.id/blog/luar/ https://minorrahman.sch.id/blog/maxwin/ https://minorrahman.sch.id/blog/s4d/ https://minorrahman.sch.id/blog/sl777/ https://minorrahman.sch.id/blog/thailand/ https://tumurunmuseum.org/jepang/ https://tumurunmuseum.org/kamboja/ https://tumurunmuseum.org/luar/ https://tumurunmuseum.org/rusia/ https://tumurunmuseum.org/thailand/ https://dana.tv.moestopo.ac.id https://luar-negeri.tv.moestopo.ac.id https://maxwin.tv.moestopo.ac.id https://slot4d.tv.moestopo.ac.id https://slot777.tv.moestopo.ac.id https://thailand.tv.moestopo.ac.id https://elearning.polsa.ac.id/rusia/ https://www.moe.go.th/dana/ https://www.moe.go.th/luar/ https://www.moe.go.th/maxwin/ https://www.moe.go.th/sl777/ https://www.moe.go.th/sto2/ https://www.moe.go.th/thailand/ https://boalemokab.go.id/amerika/ https://boalemokab.go.id/eropa/ https://boalemokab.go.id/rusia/ https://boalemokab.go.id/luar/ https://boalemokab.go.id/jepang/ https://boalemokab.go.id/macau/ https://boalemokab.go.id/taiwan/ https://boalemokab.go.id/thailand/ https://boalemokab.go.id/scatter-hitam/ https://boalemokab.go.id/robopragma/ https://boalemokab.go.id/sl777/ https://boalemokab.go.id/stwo/ https://boalemokab.go.id/dana/ https://boalemokab.go.id/qris/ https://boalemokab.go.id/ayamjp/ https://boalemokab.go.id/cupangjp/ https://boalemokab.go.id/istanapetir/ https://boalemokab.go.id/robopragma/ https://butonselatankab.go.id/amerika/ https://butonselatankab.go.id/ayamjp/ https://butonselatankab.go.id/china/ https://butonselatankab.go.id/cupangjp/ https://butonselatankab.go.id/dana/ https://butonselatankab.go.id/eropa/ https://butonselatankab.go.id/istanapetir/ https://butonselatankab.go.id/jepang/ https://butonselatankab.go.id/kamboja/ https://butonselatankab.go.id/luar/ https://butonselatankab.go.id/macau/ https://butonselatankab.go.id/qris/ https://butonselatankab.go.id/robopragma/ https://butonselatankab.go.id/rusia/ https://butonselatankab.go.id/scaterhitam/ https://butonselatankab.go.id/sl777/ https://butonselatankab.go.id/stwo/ https://butonselatankab.go.id/taiwan/ https://butonselatankab.go.id/thailand/ https://bengkuluprov.go.id/sdana/ https://bengkuluprov.go.id/sluar/ https://bengkuluprov.go.id/smax/ https://bengkuluprov.go.id/stto/ https://bengkuluprov.go.id/s777/ https://bengkuluprov.go.id/sthai/ https://bengkuluprov.go.id/sqris/