ACTUALITAT|

  • El lema de la campanya és “Les cures compten. La corresponsabilitat s’ensenya”.
  • La programació comença el diumenge 5 amb el menjar de la Dona i el lliurament dels premis Alfafar en Igualtat i finalitzarà el 31 de març.

Alfafar, 23/02/2023

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d’Igualtat, ha presentat el seu programa d’actes per a commemorar el 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

En el marc d’esta data, la regidoria d’igualtat, amb la col·laboració d’altres associacions del municipi i del Consell de la Dona, ha preparat una sèrie d’activitats que inclouen concerts, lliuraments de premis, exposicions o la tradicional marxa per la igualtat. Estos actes se celebraran des del dia 5 fins al 31 de març i tenen com a lema “Les cures compten. La corresponsabilitat s’ensenya”.

El dia 5, donarà inici el programa amb la Gal·la Alfafar en Igualtat, en la qual es farà lliurament dels premis Alfafar en Igualtat després del menjar de la Dona.

El dilluns 6 de març es realitzarà al matí el lliurament de premis per l’IV Concurs de dibuix de primària, realitzat en els centres escolars del municipi. També s’inaugurarà eixa mateixa vesprada l’exposició fotogràfica i presentació del llibre “Dones que han deixat empremta a Alfafar”.

El dia 7 de març tindrà lloc la tradicional marxa a peu per la igualtat. Esta activitat començarà a les 9.30 hores en la plaça de l’Ajuntament i, després de recórrer els carrers del municipi, finalitzarà en l’Associació Cultural Andalusa del Barri Orba amb una xocolatà.

La jornada del 8 de març es commemorarà amb l’acte institucional en la plaça de l’Ajuntament. Es realitzarà una acció reivindicativa per la igualtat amb participació ciutadana, hi haurà música en els centres educatius i s’entregaran els premis de dibuix de secundària. A més, a les 12, es realitzarà l’acte institucional amb la lectura del manifest.

El dissabte 11, l’edifici Sanchis Guarner acollirà un concert de l’Associació Musical Orba a partir de les 19.00 hores, i en el mateix lloc, el divendres 24 es realitzarà una xarrada amb el títol “Autocura i benestar”.

El dimecres 29 es realitzarà una taula redona i exposició en l’edifici Sanchis Guarner amb el títol “Memòries d’Orba: dones que van construir el barri”. I els actes finalitzaran el divendres 31 amb l’obra de teatre de la companyia “Les Teatreras” amb el títol “Veo, veo, ¿qué ves? Pizza o crudités”, que tindrà lloc a la sala Ventura Alabau.

Amb la realització d’estos actes commemoratius pel Dia Internacional de la Dona, l’Ajuntament d’Alfafar pretén fer costat a les dones i donar visibilitat a la lluita contra la desigualtat existent en la societat actual.

Comments are closed.

Close Search Window
This site is registered on wpml.org as a development site.
Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot Thailand Slot777 AyamJP Login Resmi AYAMJP Robopragma Robopragma Robopragma CUPANGJP CUPANGJP https://kecmeliau.sanggau.go.id/dana/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/kamboja/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/luar/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/maxwin/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/rusia/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/slot777/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/thailand/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-amerika/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-eropa/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-filipina/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-hongkong/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-internasional/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-jepang/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-kamboja/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-korea/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-luar/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-malaysia/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-myanmar/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-rusia/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-singapore/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-taiwan/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-thailand/ https://kejari-bandarlampung.kejaksaan.go.id/sl-vietnam/ https://tumurunmuseum.org/jepang/ https://tumurunmuseum.org/kamboja/ https://tumurunmuseum.org/luar/ https://tumurunmuseum.org/rusia/ https://tumurunmuseum.org/thailand/ https://portal.stikestelogorejo.ac.id https://pelaporan.pn-banyuwangi.go.id/