ACTUALITAT|

  • Este cap de setmana es va poder disfrutar de l’actuació de Mara Aranda i el seu concert “Diàspora”.
  • Els dies 3 i 10 de juny continuaran les actuacions amb el recital de la violinista Lucía Veintimilla i el concert de Capella de Ministrers.
  • Estes actuacions s’engloben en una iniciativa per a impulsar la música clàssica i antiga en un enclavament únic d’Alfafar.

Alfafar, 08/05/2023 

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Cultura, dona continuïtat a l’activitat cultural dins del Centre Cultural l’Alqueria. Este passat dissabte 6 de maig, la cantant valenciana Mara Aranda va acostar al públic la seua actuació Diàspora.

A través d’este disc, Aranda s’uneix a músics de prestigi internacional per a acostar al públic un repertori de músiques que han format part de la vida social i cultural de les tres grans religions monoteistes i que van conviure durant quasi huit segles en Sefarad dels hispanojudíos, l’Al-Ándalus musulmà i la Hispània cristiana.

Esta actuació s’engloba dins de la iniciativa Nits a l’Alqueria, que busca potenciar a través d’un cicle de concerts la música clàssica i antiga amb actuacions en este enclavament únic d’Alfafar que és el Centre Cultural l’Alqueria. Els pròxims concerts es faran a partir de juny a les 22 hores.

El dissabte 3 de juny, la violinista valenciana Lucía Veintimilla realitzarà un recital de violí i piano al costat d’Antonio Galera. Veintimilla ha actuat en les principals sales de concerts d’Europa i Àsia, i les seues interpretacions han sigut retransmeses en canals com la BBC, Radio3 o la televisió.

El dissabte 10 de juny serà el torn de l’actuació de Capella de Ministrers amb el concert Clarobscur: Llums i ombres del Segle d’Or. Sota la direcció de Carles Magraner, esta obra ret homenatge a l’escriptor Miguel de Cervantes. Esta proposta musical es configura sobre el pas del renaixement al barroc en la música espanyola.

Comments are closed.

Close Search Window
This site is registered on wpml.org as a development site.