ACTUALITAT|

Alfafar, 17/11/2022

  • La Cimera internacional ODS i Agenda 2030 en l’àmbit local se celebra els dies 18 i 19 de novembre.
  • El congrés comptarà amb la intervenció d’experts en temes com a funció pública, responsabilitat social i economia local.

Alfafar, 17/11/2022

L’Ajuntament d’Alfafar acull la Cimera Internacional ODS i Agenda 2030 en l’Àmbit Local. La trobada, que se celebra els dies 18 i 19 de novembre en el Centre Cultural l’Alqueria, té com a objectiu crear xarxes col·laboratives entre entitats públiques i organitzacions.

El congrés comptarà amb la intervenció d’experts en temes com a funció pública, responsabilitat social i economia local. D’esta manera, estaran representats diversos àmbits de la societat: el personal, l’empresarial, l’associatiu i l’institucional.

La trobada ha sigut organitzada des de l’Ajuntament d’Alfafar en col·laboració amb la Xarxa Iberoamericana de Bon Govern i Igualtat (RIBGI). També es compta amb el suport de l’Escola de Govern de l’Organització d’Estats Americans (OEA).

Durant l’esdeveniment, s’atorgaran reconeixements i distincions a les administracions públiques, entitats del tercer sector, institucions i personalitats que estan realitzant accions concretes amb un impacte directe en la ciutadania.

L’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, ha assegurat que “és un orgull poder acollir esta cimera a Alfafar, ja que és un pas més en el nostre compromís per a aconseguir una ciutat millor”.

El Centre Cultural l’Alqueria serà el punt d’unió on confluiran nombroses personalitats del panorama nacional i internacional. A l’esdeveniment acudiran alcaldies i entitats socials de països com el Perú, l’Equador, Mèxic, Panamà o Colòmbia. També es donaran cita institucions valencianes i espanyoles de diversos àmbits.

Amb la celebració d’esta Cimera internacional, l’Ajuntament d’Alfafar pretén promoure el desenvolupament de polítiques públiques, estratègies i planificacions marcades per les accions sostenibles.

Comments are closed.

Close Search Window
This site is registered on wpml.org as a development site.
Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot Thailand Slot777 Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot 4d Slot777 Slot Thailand AYAMJP Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot 4D Slot 777 Slot Server Thailand AYAMJP Robopragma Robopragma CUPANGJP CUPANGJP Slot Kamboja Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot Thailand https://kecmeliau.sanggau.go.id/dana/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/kamboja/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/luar/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/maxwin/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/rusia/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/slot777/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/thailand/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/dana/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/luar/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/maxwin/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/sl777/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/sto2/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/thailand/ https://minorrahman.sch.id/blog/dana/ https://minorrahman.sch.id/blog/luar/ https://minorrahman.sch.id/blog/maxwin/ https://minorrahman.sch.id/blog/s4d/ https://minorrahman.sch.id/blog/sl777/ https://minorrahman.sch.id/blog/thailand/ https://tumurunmuseum.org/jepang/ https://tumurunmuseum.org/kamboja/ https://tumurunmuseum.org/luar/ https://tumurunmuseum.org/rusia/ https://tumurunmuseum.org/thailand/ https://dana.tv.moestopo.ac.id https://luar-negeri.tv.moestopo.ac.id https://maxwin.tv.moestopo.ac.id https://slot4d.tv.moestopo.ac.id https://slot777.tv.moestopo.ac.id https://thailand.tv.moestopo.ac.id https://elearning.polsa.ac.id/rusia/ https://www.moe.go.th/dana/ https://www.moe.go.th/luar/ https://www.moe.go.th/maxwin/ https://www.moe.go.th/sl777/ https://www.moe.go.th/sto2/ https://www.moe.go.th/thailand/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/dana/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/luar/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/maxwin/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/qris/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/sl777/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/sto2/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/thailand/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/dana/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/luar/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/maxwin/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/qris/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/sl777/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/sto2/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/thailand/ Slot Thailand Scatter Hitam