ACTUALITAT|

  • L’empresa Pavasal serà la responsable de l’execució del projecte, amb un preu de licitació de 130.000 euros i serà cofinançat entre el consistori i la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables amb una subvenció de 60.000 euros.
  • L’actuació sobre els 759m2 de carrer respon a les reclamacions veïnals i dona continuïtat i s’integra en les obres d’entorn amable que es van realitzar a Llocnou de la Corona.

Alfafar, 13/02/2023

L’Ajuntament d’Alfafar ha adjudicat el projecte de reurbanització del carrer Bosch Marín a l’empresa Pavasal. Esta actuació busca donar resposta a la reclamació del veïnat i dona continuïtat i s’integra en les obres d’entorn amable que es van realitzar a Llocnou de la Corona.

El projecte està pressupostat en 130.000 euros, que seran cofinançats entre el consistori i la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables, qui aporta una subvenció de 60.000 euros. El termini d’execució de les obres està previst en 3 mesos des del seu inici.

L’actuació sobre els 759m2 de carrer permetrà implantar el concepte de plataforma única de manera que els vianants i els vehicles transiten en la mateixa cota. Així, a més, es complirà amb els criteris d’accessibilitat, problema al qual s’enfronten molts barris antics perquè no complixen les voreres amb l’amplitud necessària. A més, s’establix la prioritat del recorregut per als vianants, s’incrementen el mobiliari urbà i s’alentix el trànsit.

Comments are closed.

Close Search Window
This site is registered on wpml.org as a development site.