ACTUALITAT|

  • L’empresa Pavasal serà la responsable de l’execució del projecte, amb un preu de contractació de 498.509 euros.
  • El projecte busca millorar l’accessibilitat de la zona comercial i facilitar l’afluència i mobilitat.

Alfafar, 07/03/2023

L’Ajuntament d’Alfafar ha adjudicat el projecte de millora del trànsit de la zona comercial a l’empresa Pavasal. Esta actuació té com a finalitat millorar l’accessibilitat a la zona comercial i facilitar l’afluència i mobilitat en esta.

El projecte està pressupostat en 498.509 euros i permetrà millorar la connexió de la circulació entre el nucli urbà i la zona comercial. Per a això, es milloraran rotondes, es reorganitzarà el sentit de la circulació de diversos carrers i es milloraran les infraestructures de la via pública.

Entre les idees plantejades, s’estudia l’habilitació de la continuació del carrer Pep de l’horta en doble sentit per a millorar les eixides des de l’avinguda Corts Valencianes a la zona comercial. A més, es millorarà l’accessibilitat dels carrers i es modificarà la circulació al carrer Pérez Llácer per a facilitar el moviment dels vehicles en la zona, que existisca una major fluïdesa i es millore la qualitat de servei. Així mateix, es millorarà l’asfaltatge del carrer que en l’actualitat està afectat per l’alta circulació de vehicles.

L’Ajuntament d’Alfafar millorarà així la comunicació i els accessos de la zona comercial, ateses les necessitats de la població i del teixit empresarial.

Comments are closed.

Close Search Window