ACTUALITAT|

  • El passat 26 de desembre es van iniciar les classes del Taller d’ocupació per a dones “Nous horitzons”.
  • Este programa mixt d’ocupació i formació permet contractar i formar a 10 dones, amb l’objectiu de millorar la seua ocupabilitat.
  • El projecte compta amb un pressupost de 251.354,40 euros, cofinançat entre LABORA i l’Ajuntament d’Alfafar.

Alfafar, 19/01/2023

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha iniciat el taller d’ocupació i formació “Nous horitzons” dirigit específicament a dones. Des del passat 26 de desembre, 10 dones es troben formant-se amb l’objectiu de millorar la seua ocupabilitat i inserció laboral.

Durant 12 mesos, les dones participants treballen en l’obtenció dels certificats de professionalitat de nivell 2 i 3: Activitats de gestió administrativa, i Gestió comptable i gestió administrativa per a auditoria.

Per a dur a terme este projecte s’han destinat 251.354,40 euros, cofinançat entre l’Ajuntament d’Alfafar i el Servei Valencià d’Ocupació i Formació LABORA. Amb esta inversió s’han contractat les 10 alumnes treballadores per a formació i realització de treballs en diferents àrees municipals, a més de cobrir la contractació del personal docent.

L’Ajuntament d’Alfafar ja compta amb el programa mixt d’ocupació i formació Avancem Junts II, que ha permés que altres 10 persones desocupades de la localitat continuen formant-se i treballant per l’adquisició d’un doble Certificat de Professionalitat de nivell 1 i 2 que va començar a la fi d’octubre de 2022

Amb l’inici d’este curs, l’Ajuntament d’Alfafar reforça la seua aposta per la formació professional com a impulsor de la formació i l’ocupabilitat de les persones.

Comments are closed.

Close Search Window
This site is registered on wpml.org as a development site.