ACTUALITAT|

  • Les persones que aproven exàmens de certificació d’idiomes de nivells B1 a C2 podran sol·licitar les ajudes econòmiques destinades a finançar els drets d’examen.
  • Les ajudes podran sol·licitar-se després de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província, amb data encara per determinar.
  • S’hauran d’haver superat les proves entre l’1 de gener i 30 de setembre de 2023 i es cobrirà un màxim de 100 euros.
  • També s’ha aprovat la convocatòria de subvenció per a la matrícula de cursos a l’Aula Mentor d’Alfafar.

Alfafar, 04/05/2023

L’Ajuntament d’Alfafar ha aprovat les ajudes destinades als drets d’examen de certificació d’idiomes, promogudes a través de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL). Les persones que aproven els exàmens d’idiomes oficials dels nivells B1, B2, C1 o C2 entre l’1 de gener i el 30 setembre, podran sol·licitar la subvenció de la taxa d’examen fins a un import màxim de 100 euros.

Este tràmit podrà sol·licitar-se des del dia posterior de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), amb data encara per determinar, i fins al 31 d’octubre de 2023. La tramitació es realitzarà a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament en el tràmit habilitat a este efecte. Tota la informació del tràmit podrà consultar-se en la web municipal.

Les persones interessades a optar a estes ajudes hauran d’haver-se examinat d’anglés, francés, alemany, italià o valencià, ser majors de 16 anys empadronats a Alfafar i estar inscrits en l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local d’Alfafar.

A més, l’Ajuntament d’Alfafar ha aprovat també les ajudes a drets de matrícula per a la realització de cursos d’Aula Mentor de l’Ajuntament d’Alfafar per a la formació. Es tracta d’una iniciativa que ajuda a sufragar el cost dels cursos a aquelles persones que hagen cursat amb cap aprofitament dels cursos inclosos en la iniciativa entre l’1 de gener i el 30 de setembre de 2023.

Per a beneficiar-se d’estes ajudes, les persones interessades hauran d’estar empadronades a Alfafar, ser majors de 18 anys i inscrites en l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local del municipi. Podran sol·licitar-ho a través de la Seu Electrònica, igual que les ajudes a la certificació d’idiomes, a partir del dia posterior a la publicació de les bases en el Butlletí Oficial de la Província i fins al 31 d’octubre de 2023.

Comments are closed.

Close Search Window
This site is registered on wpml.org as a development site.